Yugoslavenski komunistički ološ (YKO)

Vrijeme:3 min, 31 sec

U ova vremena bizarnih zagrebačkih srpskih “Novosti”, koje pod duhovnim vođom hrvatskog lingviste Milorada Pupovca – a s hrvatskim novcem! – nastavljaju s neduhovitom satirom soroševskog “Ferala” – boreći se za Yugoslaviju, kao najprihvatljiviji oblik Velike Srbije! – treba se prisjetiti temelja tog nakaradnog društva lažnih satiričara.

Karl Marx, poznat kao kralj neradnika i manijakalni progonitelj sluškinja, sročio je nebuloznu papazjaniju – “Manifest komunističke partije”. To prijeteće lupetanje, koje je pokrenulo rijeke krvi, završava s vrlo otvorenim stavovima: “Komunisti s prezirom odbijaju prikrivati svoje poglede i namjere. Oni otvoreno izjavljuju da se njihovi ciljevi mogu postići samo nasilnim obaranjem čitavog dosadašnjeg društvenog poretka. Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom!”

Kako je Marx bio zauzet svojim neradom u sjeni Engelsovog prljavog kapitalističkog novca, drug Lenjin prihvatio se rušenja carske Rusije (za interese Njemačke, koje mu je stavila i nešto vrlo sposobnih njemačkih carskih jedinica za prvu ruku, dok ne izbaci Rusija iz prvog svjetskog rata). Lenjin se pokazao duhovit poput “feralovaca”, pa je započeo beskrajnu pljačku ruskih industrijalaca, veleposjednika, banaka i pravoslavne crkve. Znajući da nema revolucije bez mobilnosti, naručio je 1921. 15 automobilaRolls-Royce, model “Silver Ghost”, za potrebe brže pljačke preostalih ruskih anti-komunista! Dakle, osnov komunizma je pohlepa, bahatost, krvoločnost i satira! “Komunist nema domovine” – osim “majčice Rusije” i Titine Yugoslavije!

Gruzijac Džugašvili Staljin, tek nijansu luđi od prve dvojice, pobio je dvadesetak milijuna Rusa (i ne-Rusa!), uz parolu: “Nema čovjeka, nema problema!” O njegovom ludilu, Englezi (kojima danas Rollce Royce proizvodi njemački BMW, a Bentley konkurentski, njemački, Volkswagen!)su 2017. snimili izuzetno duhovitu (i surovu!) satiru “Staljinova smrt”. Gledanje tog filma trebalo bi biti obavezno za sve ljevičare prije čitanja “Manifesta komunističke partije”! To je duhovita satira, a ne Pupovčeve “Novosti/Feral”!

Zločinačka organizacija Komunističke partije Jugoslavije počiva na ubojici, lažnom bravaru i neradniku Josipu Brozu, koji je započeo karijeru kao Staljinov likvidator u španjolskom građanskom ratu. Da bi došao na čelo terorističke partije, morao je sudjelovati u beskrajnim cinkanjim 800 jugoslavenskih komunista u hotelu “Lux” u Moskvi, gdje je ostao kao posljednji preživjeli, jer je cinkao brže i uvjerljivije od drugih! Ovo se mora svaki put naglasiti jer je samo tako moguće shvatiti njegove surove likvidacije od 1945. do 1954. godine, koje uključuju i Bleiburg, i Križni put, i Goli otok, i Grgur!

Jedan od drugova koji su ponosno gazili Titinim krivim, krvavim putem bio je “književnik i filmski redatelj” Simo Dubajić, poznat po izjavi: “Nisam mogao trijezan ubijati ustaše na Kočevskom Rogu!” Optužen je za ubojstvo 13.000 Hrvata, a o tome je napisao i knjigu Život, greh i kajanje: Od Kistanja do Kočevskog roga (2006.), gdje negira spomenutu brojku i izistira na 23.000 do 30.000 Hrvata?!? Prenositelj zapovjedi o likvidaciji, bio je ugledni Jovo Kapičić, kasnije “Titin mali” za Goli otok! Dubajić, kao pravi komunist i pravi četnik – koji je poslije rata bio pomoćnik redatalja uglednom Branku Baueru na filmovima “Sinji galeb” (1953.) i “Ne okreći se sine” (1956.), a koji je pisao i poeziju – slijedio je druga Tita i na njegovom seksualnom putu: vratio se u rodno Kistanje, čuvao ovce i s tri žene imao je trinaestoro djece! Komunist nema domovine! Ni morala!

Kad je krenuo novi četnički ustanak u Hrvatskoj krajem osamdesetih, partizan je okrenuo šajkaču na pravu stranu, zvijezdu zamijenio kokardom i sudjelovao je u formiranju tzv. Republike Srpske krajine, a vodio je i paravojne formacije četnika Vuka Draškovića (sada mirotvorca?!) u Slavoniji! Jednom partizan, uvijek četnik! To nam je omogućio engleski književni Nobelovac Winston Churchill, koji je natjerao Tita, uz dobrog druga Staljina, da abolira četnike 1944. i uključi ih u svoje partizansko-četničke jedinice. To je satira!

Kako su Englezi (dakle Churchill – po zapovjednoj odgovornosti!) zaslužni za predaju zarobljenih Hrvata kod Bleiburga Titinim partizanima/četnicima predlažem, da se u sklopu rasprava o Bleiburgu, podigne spomenik Simi Dubajiću, kao najvećem (najkrvavijem!) Titoistu svog vremena, kao iskrenom komunistu i četniku. Moguće lokacije su Kočevski Rog, Brijuni ili Trg Sime Dubajića u Zagrebu, danas poznat kao Trg bana Josipa Jelačića. Potreban je veći prostor, kako bi se moglo na njega smjestiti – oko figure brkatog Sime – i 30.000 figura Hrvata u prirodnoj veličini – koliko ih je Simo pobio!

Komunist nema domovine… ali njegove žrtve je imaju!

F.Perić    

 

HRsvijet.net/ http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)