Eronet u Sarajevu otvorio najmoderniji centar u BiH

Vrijeme:1 min, 16 sec

U nazočnosti velikog broja gostiju, u Sarajevu je, na prigodnoj svečanosti, otvoren novi ERONET centar. Riječ je o najsuvremenijem telekomunikacijskom centru u BiH, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Time je nastavljen projekt osuvremenjivanja prodajne mreže ovog operatera.

Nazočnima se obratio član Uprave, izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk, koji je, otvarajući centar, između ostaloga, istaknuo:

„U skladu sa sloganom – Digitalna kompanija za digitalno doba, stalnim tehnološkim izazovima i svakodnevnim promjenama, ERONET je svoj centar u Sarajevu u potpunosti digitalizirao i prilagodio današnjim trendovima. Cjelokupni portfelj standardnih usluga u privatnom i poslovnom segmentu, uz nove tehnologije, ICT rješenja, vrhunske uređaje, dostupni su vam ovdje, u modernom digitalnom okruženju“.

Svečanosti je nazočio i federalni ministar prometa i veza Denis Lasić koji je čestitao HT ERONET-u na novome prodajnom prostoru te izrazio zadovoljstvo što ova tvrtka čvrsto ide ukorak s ubrzanim tehnološkim promjenama i digitalizacijom koju nameće suvremeno doba.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac, istaknuo je:

„HT ERONET spreman je odgovoriti na sve tehnološke izazove koje sa sobom nosi suvremeno doba. Smatramo da će upravo naša tvrtka biti jedan od glavnih aktera i pokretača digitalnih promjena koje vode ubrzanom razvoju cijele regije.“

Nakon svečanog otvaranja, priređena je i promocija novoga Samsungova S10 uređaja, nove usluge Fleet Management, a zahvaljujući partneru HT ERONET-a Ericssonu Nikoli Tesli, posjetitelji su mogli isprobati vrhunski 4G VR Gaming (Virtual Reality) Experience i saznati nešto više o Smart City tehnologiji budućnosti.

ERONET centar nalazi se u Ul. Valtera Perića 1 (bivši hotel Zagreb).

 

HMS/http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori