SENZACIONALNO: Pogledajte novo Rimčevo čudo! Hrvat u Ženevi opet zatresao auto-svijet

Vrijeme:1 min, 0 sec

 

Prije nepunih godinu dana Rimac Automobili iskoristili su salon automobila u Ženevi za predstavljanje hiperautomobila iza oznake C_Two čije su performanse bez daha ostavile prisutne i sve one koji su predstavljanje pratili uživo. Mate Rimac se ove godine vratio u Ženevu sa svojim električnim remek-djelom koji poprima svoj konačni izgled.

Dokaz vizije i stručnosti zaposlenika ekipe iz Svete Nedelje ima pogonski sustav sa četiri motora koji razvijaju zastrašujuću snagu od 1914 KS te okretni moment od 2300 Nm. Brojke koje zapanjuju svijet nastavljaju se sa onima koje kažu da mu s mjesta do 100 km/h ne trebaju niti dvije pune sekunde, odnosno da brzinu od 300 km/h postiže za 11,8 sekundi. Baterija kapaciteta 120 kWh uz vrhunske performase nudi i mogućnost prelaska puta dugog između 550 i 650 kilometara. A za navedeno su najavljena poboljšanja!

Uskoro konačni oblik

Prototipni primjerci su u proizvodnji i pred brojnim testiranjima…

C_Two poprima završne konture, a cijeli paket izgleda još primamljivije u Galactic White boji sa tamnoplavim karbonskim elementima koji djeluju jedna jednako impresivno na vanjskim linijama prototipa kao i u njegovoj unutrašnjosti…

https://www.facebook.com/RimacAutomobili/videos/779223512453674/

 

Nove novosti/https://novenovosti.com/Hrvatsko nebo

Odgovori