Buffon ga je nazvao smećem: Dinamu dijeli pravdu sudac koji je već sudio tri penala za protivnika

Vrijeme:1 min, 14 sec

Večerašnji sudar Dinama i Benfice sudit će Englez Michael Oliver koji dinamovcima nije ostao u najboljem sjećanju jer im je dosudio čak tri penala za Molde protiv Dinama 2015. godine, a Dinamo je tada, ipak, prošao unatoč rezultatu 3:3. Međutim, Oliver je ostao najviše zapamćen u prošlogodišnjem četvrtfinalu, kada je sudio jedanaesterac za Real protiv Juventusa u 93. minuti zbog čega je tadašnji vratar Juventusa poludio te zaradio crveni karton.

Nakon tog susreta uvijek korektni Buffon nije štedio engleskog suca, a iako se kasnije javno ispričao sucu i rekao da je pretjerao, ostala je zapisana vruća izjava:

„Umjesto srca, Michael Oliver ima kantu smeća. Njegova odluka je pokazala da je nesposoban. Nema osjećaj za igru. Normalna osoba nakon takve utakmice ne može svirati penal u tako sumnjivoj situaciji, osim ako na mjestu srca nema ništa. On je smeće. To nisu ljudi, tako se ponašaju životinje. Tako to ne rade ljudi. Ovaj sudac nema emocije, mogao sam mu svašta reći u toj situaciji, mora shvatiti kakvu je katastrofu napravio“, kipio je Buffon nakon tog susreta.

I to nije sve, nakon susreta Oliver je primao prijetnje, broj mobitela njegove žene našao se na društvenim mrežama, a slučaj je završio na policiji.

U svakom slučaju, Dinamo se već na vlastitoj koži uvjerio da Oliver nema problema s pokazivanjem na bijelu točku, a mi se nadamo da na večerašnjoj utakmici, ipak, neće biti u glavnoj ulozi, odnosno da se u sucu nakon susreta – neće pričati.

 

https://www.germanijak.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)