PORTUGALSKI STRUČNJAK; Mourinho: Rakitić je jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu

Vrijeme:53 sec

Portugalac je dodao kako Rakitić donosi jednostavna, ali efikasna rješenja. Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho bio je prepun pohvala na igre hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića čijim je golom Barcelona pobijedila Real Madrid u velikom derbiju španjolskog prvenstva.

“Rakitić je za mene jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. On je fantastičan igrač na svakoj razini,” kazao je bivši menadžer Manchester Uniteda u analizi za medijsku kuću beIN Sports, prenosi Hina.

Hrvatski veznjak je bio junak Barcine pobjede u Madridu, a pitanje pobjednika je odlučio njegov genijalni pogodak u 26. minuti.

Portugalac je dodao kako Rakitić donosi jednostavna, ali efikasna rješenja.

“On puno trči, a u posjedu lopte je fantastičan. Defanzivno je sjajan na desnoj strani gdje kompenzira što Messi ne igra obranu,” dodao je Mourinho koji je prokomentirao i igre Barcelona koja juri prema španjolskoj tituli, a u igri je i za europsku krunu.

“Iako ne igraju prekrasan nogomet, na koji su navikli, oni pobjeđuju i čvrsti su u obrani, što može biti ključno u četvrtfinalu i polufinalu Lige prvaka.”

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori