KAMERE ZABILJEŽILE RONALDOVU SRAMOTU: Portugalca razapinju zbog ‘prijevare godine’; ovog je puta – pretjerao

Vrijeme:1 min, 3 sec

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo našao se na udaru javnosti na društvenim mrežama nakon sramotnog simuliranja jučer za vrijeme derbija s Napolijem u Napulju, koji je završio pobjedom Stare dame 2-1.

Portugalac je bio u prilici, sam ispred 21-godišnjeg vratara Alexa Mereta, prevario ga plasiravši loptu pored njega i u trenutku zaobilaženja, preskočio ga je i teatralno pao. Izgledalo je kako ga je Meret srušio. Sudac mu je zbog toga u 25. minuti dao crveni karton, što je uzburkalo duhove na ionako vrućem San Paulu, piše Net.hr.

Kad se dobro pogleda usporena snimka, kontakt golmana i Ronalda i nije baš vidljiv… To je bio povod da se Portugalac nađe na žestokom udaru na društvenim mrežama. Navijači su bijesni jer smatraju da je simulirao prekršaj…

“Nevjerojatno simuliranje Ronalda, to se ne može naučiti”, “on je tim simuliranjem uništio utakmicu”, samo su neki od komentara ljutih nogometnih zaljubljenika na Twitteru, prenosi britanski tabloid Mirror.

U derbiju 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva vodeći Juventus je kao gost svladao drugoplasirani Napoli sa 2-1 (2-0) i tako povećao svoju prednost na 16 bodova. Bivši hrvatski napadač Mario Mandžukić igrao je za Juventus do 74. minute. Juventus sada ima 72 boda, a Napoli 56.

 

http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)