ČAPLJINA; Uhićen Željko Komšić!

Vrijeme:1 min, 1 sec

 

Drugi bošnjački Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uhićen je u Trebižatu kod Čapljine i bit će priveden pred lice pravde.

Naravno, radi se o performansu koji u sklopu Pokladnih dana ”Trebižat-Čapljina 2019” priprema HKUD ”Seljačka sloga” Trebižat, piše Caportal.net.

Marko Krnjeval ove je godine član Predsjedništva BiH Željko Komšić, koji je predstavljen kao lutka kojom drugi upravljaju, što je jasna poruka.

Trebižaćani su na taj način u ovogodišnjem performansu htjeli pokazati kako je Željko Komšić izabran nelegalno te kako njime upravljaju drugi.

Upravo zbog tih, ali i ostalih razloga, danas će na Trgu kralja Tomislava u Čapljini biti pročitano za što je sve kriv, a potom će u utorak biti izrečena presuda.

Program maškara danas će se odvijati okupljanjem povorke na Domu kulture u Trebižatu u 10.00 sati, potom Karneval festom na Športskom centru u Čapljini u 14 sati, a zatim i zabavnim programom u 15.00 sati na Trgu kralja Tomislava.

U utorak, 5. ožujka, u 12.00 sati gradom će proći motorizirana povorka, potom u 19.00 sati Suđenje i spaljivanje Marka Krnjevala – Dom kulture Trebižat, a u 21.00 sat Bal pod maskama uz glazbeni sastav ”GAZDE”.

 

 

HMS/http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)