Ovo je monstrum koji je pobacao svoju dječicu kroz balkon

Vrijeme:1 min, 42 sec

 

Josip Rođak je, kako doznaju 24 sata, rođen u Virovitici no navodno tamo nikada nije živio. Prema podacima 24sata dio života proveo je u Pakracu, a zadnjih desetak godina živi na Pagu. Radio je u kampu u Šimunima, a žena je bila kod kuće i brinula za djecu.

– Supruga je s tom djecom hodala u svako doba dana i noći i po kiši i po buri gradom. Svi smo uvijek komentirali da su neobični i da u toj obitelji nešto nije uredu. Zgroženi smo – priča susjeda za 24 sata.

Jedan od bivših zaposlenika kampa gdje je Rođak radio ispričao je kako su ga svi zvali Joka. Njegova žena je, kaže, znala dolaziti u kamp u disko i napiti se. Zbog nedoličnog ponašanja zabranili su joj ulaz u kamp.

Žena ima i kćer od 18 godina iz prvog braka koja joj je oduzeta i živi u Rijeci, doznaje se od susjeda.

– Centar za socijalnu skrb imao je na neki način nadzor nad starijom djevojčicom iz prvog braka zbog konfliktnih odnosa u smislu nekakvih poremećaja. Nije bilo naznake agresivnosti od strane oca – rekla je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić.

U trenutku incidenta u kući je bila i majka djece. Ona je navodno htjela ići s djecom u bolnicu, ali policija joj nije dala te su je vratili kući. Dvoje djece u dobi od 7 i 8 godina zadobilo teže ozljede i oni su smješteni u jedinicu intenzivnog liječenja. Radi se o prijelomima. Drugo dvoje djece u dobi od 3 i 4 godine zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

– Nadam se da će djeca biti dobro, iako prve informacije iz bolnice da su djeca dosta ozlijeđena. Pokušavamo iz prvih telefonskih izvida s centrom za socijalnu skrb na Pagu vidjeti koliko im je poznato stanje u obitelji. Poslat ćemo hitan inspekcijski nadzor. Zgranuta sam, užasno mi je žao djece i uopće ne mogu vjerovati da se to maloj djeci može dogoditi – rekla je Murganić, prenose 24sata.

 

hrvatska-danas.com/ http://hrvatska-danas.com/Hrvatsko nebo

 

 

 

Odgovori