Kapetan zove kapetana u pomoć: Dalić još nije s njim razgovarao

Vrijeme:1 min, 12 sec

 

 

Luka Modrić pozvao je Darija Srnu da se vrati u reprezentaciju.

Hrvatska reprezentacija u drugoj polovici ožujka kreće u kvalifikacije za Euro 2020. godine. Hrvatska se nalazi u skupini E, a prvu utakmicu igra na Maksimiru, 21. ožujka protiv Azerbajdžana. Tri dana kasnije Hrvatska gostuje u Mađarskoj, a oba prijenosa možete gledati na Novoj TV i GOL.hr-u.

Već je neko vrijeme poznato kako bi izbornik Zlatko Dalić mogao imati problema u obrani, naročito s bekovima. Kako stvari zasad stoje, najveće enigma je tko će igrati na poziciji desnog bočnog, koja je posljednje tri godine bila rezervirana za Šimu Vrsaljka.

Šime se podvrgnuo operaciji i neće ga biti na terenu do kraja godine, a nasljednika pravog nemamo. Tin Jedvaj i Karlo Bartolec su potencijalne zamjene, no Jedvaj bi mogao protiv Azera zaigrati u srcu obrane uz Domagoja Vidu jer je Dejan Lovren suspendiran na jednu utakmicu.

Kako pišu Sportske novosti, kapetan Luka Modrić zbog svega je kontaktirao svog prethodnika s vrpcom na ruci, Darija Srnu koji igra u talijanskom Cagliariju. Srna će za dva mjeseca napuniti 37 godina, no Modrić smatra kako bi nekadašnji kapetan itekako pomogao Vatrenima u kvalifikacijskim utakmicama.

SN pišu kako je Srna navodno zainteresiran za povratak, no kako izbornik Dalić o tome nije razgovarao ni s Modrićem ni sa Srnom. Vidjet ćemo što će biti sa svime jer Dalić uskoro mora objaviti popis.

 

gol.dnevnik.hr/ https://gol.dnevnik.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)