FILIP KROVINOVIĆ; Dinamovac u redovima Benfice: ´Očekujem pun Maksimir i dobar Dinamo´

Vrijeme:1 min, 21 sec

 

 

Hrvatski vezni nogometaš Benfice, Filip Krovinović, smatra Dinamovu momčad jako dobrom te se nada punom Maksimiru prvoj utakmici osmine finala Europske lige.”Osmijeh na mom licu sve govori. Igrao sam u podmlatku Dinama te sam čitav život živio u Zagrebu. Vratit ću se u Maksimir nakon puno vremena, to će za mene sigurno biti emotivno. Nadam se da će biti nezaboravno”, prenose Krovinovićeve riječi portugalske sportske novine “A Bola”.

Vodeća momčad hrvatskog prvenstva Dinamo igrat će 7.ožujka protiv drugoplasirane momčadi portugalskog prvenstva Benfice u Zagrebu. Krovinović, 23-godišnji vezni igrač, od ljeta 2017. nosi dres Benfice.

“Nadam se da ću zaigrati na punom Maksimiru jer još uvijek nisam imao tu priliku u svojoj karijeri“, dodao je Krovinović koji je prije Benfice igrao za portugalski Rio Ave i Zagreb.

Smatra da se varaju oni koji misle kako će Benfica lako proći u četvrtfinale.

“Imamo puno poštovanja prema svakom protivniku. Znamo tko je Dinamo i što je sposoban napraviti. Ima jako dobru momčad i trenera koji radi dobar posao”, istaknuo je Krovinović koji vjeruje da bi u Maksimiru moglo biti oko 35.000 gledatelja.

“Navikli smo igrati u takvom ozračju, znamo da navijači mogu biti dvanaesti igrač”, rekao je nogometaš s bijelim brojem 20 na crvenom dresu. Dosad je odigrao 27 utakmica za Benficu pri čemu je zabio dva gola, a jednom je asistirao za pogodak.

“Mi smo profesionalci, a uz to ćemo uzvrat igrati pred svojim navijačima. I oni i mi želimo uspjeh. Neka tako i bude”, zaključio je. Uzvratna utakmica u Lisabonu igrat će se 14. ožujka.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori