Laslo Torma: Hrvati domoljubi čujete li glas- “Hrvatska doziva vas” ?!

0

 

Prošlo je više od četvrt stoljeća od dana kada su istinski hrvatski domoljubi porazili srbokomunističke dušmane i oslobodili zemlju od njihovih raznih agresorskih JNA-ovskih i četničkih hordi, koje su željele stvoriti Veliku Srbiju iz fantazmagoričnih memoranduma srpskih “intelektualaca”, te svojom domoljubnom vjerom, svojim oružjem i svojom krvlju ostvarili stoljetni san o slobodnoj Hrvatskoj.

No prošla su desetljeća i valja postaviti pitanje što se ostvarilo od toga sna, što je postalo i ostalo od slobodne Hrvatske ?! I valja se upitati da li se borilo i krvarilo i ginulo za Ovo kakva je danas Hrvatska ?!

No idimo redom:

-Oslobodili smo se jedne neprirodne tvorevine u vidu Jugoslavije, da bi danas bili u jednoj drugoj ‘neprirodnoj’ tvorevini koja se zove EU, i u kojoj ćemo uskoro biti opet zajedno s onima protiv kojih smo se borili i kojima je Hrvatska nezamisliva kao samostalna država ?!

-“Slobodna” hrvatska država ima manje državne suverenosti u EU-u, nego što je Republika Hrvatska imala u državi iz koje se odvojila. Gotovo da nema ništa o čemu možemo odlučivati sami bez direktiva EU !

-Industrija nam je uništena dijelom u pljačkaškoj privatizaciji, a dijelom radi “napora” koji je ulagala i još ulaže država da uništi ono malo što je još slučajno ostalo. Respektabilne tvrtke i institucije u europskim, pa i svjetskim razmjerima, poput INA, Tesla, Končar, Prvomajska, Jedinstvo, brodogradilišta, Varteks, Imunološki Zavod, Brodarski Institut, Kamensko, Pliva, Zrakoplovni Remonti Zavod, Bagat, Dalmatinka, Jugoplastika, i još puno drugih tvrtki je ili djelomično, ili totalno uništeno, ili su postale ‘igračke’ u rukama stranih vlasnika.

-“Slobodna” hrvatska država nema praktično niti jedne pomena vrijedne domaće banke, novčarski sektor, a time i monetarna politika je potpuno u rukama stranaca, koji iz Hrvatske izvlače profite o kojima u svojim vlastiti zemljama ne bi mogli ni sanjati !

-Hrvatsku napuštaju Hrvati brže i u većoj mjeri nego ikada u njenoj dosadašnjoj povijesti !

-Moralno srozavanje, sprega politike i kriminala, korupcija i klijentelizam su dostigle do sada neviđene mjere u Hrvatskoj !

-Pravosudna nesigurnost, i pravosudni voluntarizam je veći nego što je ikada bio u Hrvatskoj !

No sve to ne može, ne smije trajati još dugo, jer će se dići bure i oluje u kojima, ako dobro osluškujete možete čuti glas

“Domoljubni Hrvati, domovina Hrvatska doziva VAS koji ste se borili za nju, ali ne za ovakvu Hrvatsku, već za istinsku slobodnu i većini njenih građana poželjnu Hrvatsku, da
promijenite ovo ponovno neprirodno stanje! “

Laslo Torma/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara