BRADARA: Dom naroda Parlamenta FBiH je dom konstitutivnih naroda i ostalih, takav će i ostati

Vrijeme:51 sec

 

 

Lidija Bradara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH u prethodnom sazivu, u svom se oproštajnom govoru zahvalila na suradnji proteklom sazivu, članovima Kolegija, stručnim službama, a posebno svom mladom timu na koji je kako je kazala iznimno ponosna, javlja Hrvatski Medisjki Servis.



Čestitala je novim izaslanicima a posebno novom predsjedatelju, zaželjela im uspješan rad, te spomenula kako je protekli saziv usvojio preko 400 akata poput Zakona o Mirovinskom, Zakona o radu ali i neke koje je, kako je kazala, zaustavio, poput Zakona o izbornim jedinicama.

“Nazivali su me svakako, optuživali da kočim, blokiram, uvjetujem, no s ovog mjesta odgovorno poručujem, da za vrijeme mandata predsjedateljice Doma nisam donijela ni jednu odluku ni povukla jedan potez na štetu građana Federacije BiH a pogotovo ne na štetu naroda kojeg predstavljam. Jer, poštovane dame i gospodo, sviđalo se to nekima ili ne, ovo je Dom naroda Parlamenta Federacije, Dom konstitutivnih naroda i ostalih, i takav će i ostati” kazala je Bradara.

 

 

 

HMS/http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)