Bayern novim slavljem došao Borussiji na minus dva: Niko Kovač utrku za prvaka ponovno učinio otvorenom

Vrijeme:1 min, 9 sec

 

 

Čak pet pogodaka vidjeli smo u ovom susretu, a Bayern je zabio najbrži autogol u povijesti Bundeslige

Nogometaši Bayern Munchena slavili su 22. kolu njemačke Bundeslige na gostovanju kod Augsburga s 2:3. Izuzetno teška, ali itekako važna pobjeda za momčad Nike Kovača koja je ovim trijumfom došla Borussiji Dortmund na samo dva boda zaostatka.

Nije dobro počelo za Bayern jer su već u 13. sekundi zabili autogol, točnije Goretzka. No, Bavarci se vraćaju u 17. minuti Comana koji zabija za 1:1.

Obrane u ovom susretu nisu bile na visokoj razini, a napad je to itekako koristio. Zadnja linija Bayerna je ponovno loše reagirala 23. minuti kada Augsburg preko Ji Dong-Wooa ponovno dolazi do vodstva.

No, prvak Njemačke je ponovno pokazao karakter kada u nadoknadi prvog poluvremena Coman svojim drugim pogotkom donosi novo poravnanje rezultata.

U nastavku se Coman upisao u asistente u 53. minuti kada dodaje do Alabe, a Austrijanac probija domaćeg vratara za vodstvo Bayerna 2:3. Iako je bilo prilika i s jedne i druge strane, rezultat se nije mijenjao te je Niko Kovač upisao važnu pobjedu u borbi za prvaka Bundeslige.

Ovom pobjedom došli su na 48 bodova, dva manje od vodeće Borussije Dortmund koja ima i utakmicu manje. Millioneri u ponedjeljak idu na gostovanje kod posljednjeg Nurnberga.

Dnevnik.ba/ T.R.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)