Sukob BBB-a i policije ispred stadiona, bačen i suzavac, ali stižu i dobre vijesti za sve navijače

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

 

Oko 1.500 Bad Blue Boysa stiglo je do stadiona u pratnji policije, ali velik broj njih nije imao ulaznice pa je u jednom trenutku došlo do kratkog sukoba s policijom.

Velik broj navijača Dinama stigao je na prvu utakmicu 16-ine finala Europske lige između Dinama i Viktorije Plzen, ali samo mali broj njih ima ulaznice za utakmicu.

Navijači Dinama smjestili su se u parku ispred stadiona, a od policije i redara dijelila ih je tek jedna ograda. U jednom trenutku došlo je i do malog sukoba zbog baklji i lupanja po vratima, bačen je i suzavac, ali sve se brzo smirilo.

Do toga je vjerojatno došlo zbog toga što su neki probali ući na silu. Nakon toga je krenulo naguravanje i došlo je do gužve, ali češka policija je ekspresno reagirala i spriječila veće izgrede. Pokušala ih je umiriti i preko razglasa.

U sukobu je stradalo nekoliko Dinamovih navijača, a prema zadnjim informacijama dvojica navijača su privedena. Također, iz policije su poručili kako će vjerojatno sve Bad Blue Boyse pustiti na stadion. Zasad se još čeka odluka o tome.

Inače tijekom dana nije bilo nikakvih izgreda u Plzenu, a BBB-i su većinom okupirali pivnice te puni optimizma iščekivali utakmicu.

 

gol.dnevnik.hr

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)