UŽAS Nakon što su zakopali živo dijete, susjed čuo plač iz zemlje i spasio ga

Vrijeme:1 min, 13 sec

 

 

Djevojčica stara gotovo tri tjedna spašena je nakon što je živa zakopana u plitkom grobu u blizini jednog ribnjaka u Indiji. Stanovnici mjesta Shajahan pur na sjeveru Indije čuli su tijekom večeri plač djeteta, prenosi srbijadanas.com.

 

U tom trenutku temperatura je već bila pala na tri stupnja. Brzo su je otkopali i odveli u bolnicu u kojoj su je stabilizirali.

U hladnoj zemlji je provela oko tri sata. Darmendra Kumar je slučajno prvi čuo bebin plač.

– Prolazio sam pored ribnjaka oko pola sedam navečer i čuo bebu kako plače. Njezin plač me doveo do mjesta gdje je bila zakopana. Brzo sam iskopao zemlju i pronašao je živu – kaže Kumar.

Dijete je odveo u bolnicu i obavijestio policiju.

– To je tako okrutno djelo. Ne mogu vjerovati da netko može ostaviti bebu na ovako hladnom vremenu – dodaje Kumar.

Policija je otkrila kako su otac (30) i majka (28) sahranili svoje dijete zajedno sa dva rođaka i to po nalogu lokalnog šamana koji je tvrdio da je beba zaposjednuta zlim duhovima. Policija je priopćila da su pored oca uhićeni tetka i tetak i šaman dok se majka nalazi u bijegu.

– Bebu je pokopala tetka nakon što su je roditelji djeteta zamolili da to učini. Na ovaj korak su se odlučili na nagovor šamana koji je tvrdio da je djevojčica opsjednuta i da njeno prisustvo u kući svima može uništi život – priopćila je policija.

 

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)