LOVREN ŽESTOKO PO STANKOVIĆU: “To što pljuješ po svemu hrvatskom nam je još veći motiv!”

Vrijeme:1 min, 38 sec

 

 

U emisiji Nedjeljom u 2 na HRT koja se emitirala 18. lipnja 2017. godine voditelj i urednik Aleksandar Stanković žestoko je napao kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića govoreći kako igra samo za sebe i time prozvao sve one da su budale koji misle suprotno. Hrvatski srebreni reprezentativac i branič Liverpoola, Dejan Lovren naišao je na video u kojem Stanković blati hrvatskog kapetana i žestoko raspalio po voditelju preko Twittera. 

 

Stanković je prokomentirao i Modrićev iskaz sa suđenja Zdravku Mamiću, te je po završetku emisije kazao:

“Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja ti je pomogla zaraditi desetka milijuna eura? Ponavljam još jednom pitanje: biste li svjedočili protiv osobe koja ti je pomogla postati milijunaš? Devedeset posto osoba nikada ne bi svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića”, kazao je Stanković pa dodao:

“Ovo što govorim ne znači da je taj Modrićev potez plemenit, niti je moralan. To samo znači da je to realitet. Naravno, pitat ćete se što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja. Pa tko vam je kriv što u to vjerujete? Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su hrvatski nogometaši naši najbolji ambasadori? Oni su kao i svi mi najbolji ambasadori sami sebe. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da netko na travnjaku gine za vas, e pa moguće da je to vaš problem”

Hrvatski srebreni reprezentativac i branič Liverpoola, Dejan Lovren naišao je na taj video tek nedavno i žestoko raspalio po Aleksandru Stankoviću preko Twittera:

“Tek sam sada naišao na ovaj video. I tako počinje ispiranje mozga, radeći na Hrvatskoj televiziji, pljuvanju po svemu što je domaće. Takvi ljudi poput tebe nam trebaju, jer bez vas ne bismo imali motiva”, napisao je Lovren na Instagramu uz skraćenu snimku Stankovićeva govora. Na kraju videa, Lovren je dodao i trenutak u kojem Modrić prima nagradu za najboljeg igrača SP-a.

Ugrađeni videozapis

/Dnevnik.ba/HMS/http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)