Portal PDN se ispričao Peri Vincetiću

Vrijeme:55 sec

 

 

Uredništvo PDN ovim putem javno se ispričava gospodinu Peri Vincetiću zbog objave članka pod naslovom ‘ Novinari ratnog zločinca s Interpolove tjeralice pronašli u dva dana – prijavljen je i u Hrvatskoj, zašto DORH nije učinio ništa?’ kojega smo preuzeli s portala Narod.hr

Naknadnim informacijama koje smo dobili došli smo do saznanja kako se u ovom slučaju ne radi o nikakvom ratnom zločincu, nego o dragovoljcu Domovinskog rata i istinskom branitelju s impresivnim ratnim putem.

Postupak koji se navodi, pokrenut je temeljem prijave osoba koje se u članku spominju kao oštećeni, a sama prijava puna je lažnih konstrukcija kojima se isti žele domoći novca. Uredništvo je u posjedu prijepisa iz kojega je to jasno vidljivo, a isti ćemo objaviti uskoro kad za to dobijemo dopuštenje od strane gospodina Vincetića. Također vjerujemo kako ćemo objaviti i njegovu stranu priče koja do sada nije zanimala nikoga.

Zahvaljujemo svima koji su nam na vrijeme ukazali na našu pogrešku prenošenja neprovjerene informacije i još jednom isprika našem suborcu Peri Vincetiću zbog neugodnosti koje je imao objavom ovog članka na našem portalu.

Uredništvo PDN-a

 

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)