Ivan Botica: Napad na tri područja

Vrijeme:2 min, 12 sec

 

 

U domeni psihološkog rata ili pak vođenja politike koju ne možemo nazvati drugačije nego poltronska, odnosno sužanjska, nama vodeće garniture svih vladajućih od 2000. godine pa na ovamo, bilo da se radi o vladama HDZ-a ili SDP-a i partnera, možemo razabrati nekoliko točaka zajedničkih nastupa.

U svojim nastupima su filigranski točni; znaju za probleme i obećavaju ih riješiti. Pitanje ostaje, na koji način i kojim intezitetom? Sve pada u vodu u onom trenutku kada se dobije povjerenje glasača, i kreće borba, ne za narod nego protiv naroda!?

Čudno, ali ne i nepredvidivo. Obzirom da smo mi u velikoj većini, hlebinski nastrojeni i idemo linijom manjeg otpora, vladajuće garniture udaraju upravo onamo gdje bi po prirodi stvari trebali biti najjači.

Domovinski rat i uloga branitelja; se minorizira, proglašavajući taj isti Domovinski rat, građanskim ratom!? Progon branitelja (Merčep, Penava) i bezbroj drugih sudionika Domovinskog rata se ušutkaje, proglašavajući ih simpatizerima NDH-e, elementima koji narušavaju tzv. građansku viziju Hrvatske.

Otvoreni rat

Takozvana Otvorena društva, raznorazne udruge(Documenta, Novosti, Soroš, lijevičarska piskarala) koja crpe ogromne donacije hrvatske države, direktno uperene protiv onog dijela hrvatskog naroda koji je srazmjerno podnio najveću žrtvu u Domovinskom ratu. Tu napad ne prstaje nego se prelijeva preko trenutno oporbenih stranaka i u vječnom nestrpljenju zazivaju novi izbori i pad Vlade RH. Ruku pod ruku, na opće zgražanje domoljubne desnice, vladajući i sam premijer Plenković se savršeno uklopio u napadne elemente, dodatno zagorčavajući život građanima Republike Hrvatske potpisivanjem Istanbulske konvencije i posve mlakim, nedorečenim potezima spram konstitutivnog naroda – Hrvata u BiH.

Katolička Crkva

Napadi ne jenjavu niti na kler u RH, nego se pojačavaju u susjednoj BiH. Tako da imamo ‘igru’ vodeće političke elite uperenu direktno protiv tradicije jednog naroda. Sustavno se demoinizira vrh Crkve sa očitom željom da se Crkva podredi vodećim ljudima u Europi, točnije njihovom političkom trendu koju ova Vlada direktno sprovodi.Dakle sve po mjeri Europske Unije.

I tako dok ogromna masa radno i potentno sposobna stanovništa Republike Hrvtske se nalazi u nekoj od država Europe, priželjkujući da će odmakom od ove hrvatske močvare ishoditi povoljniju i primjereniju egzistenciju, Vlada RH sprema se izdati novih 60.000 radnih dozvola!?

Korak do legalnog preseljenja stanovništava je tu, još samo da se tehnički dio izvede u praksi. I to smu gdje smo..

Na hridi naših želja i zabluda, manjih i većih svjetskih političkih sponzora i moćnika, bitku bijemo sa svima a ponajviše sa svojima.

Ima li znaka nade za ovaj narod, doznaćemo kroz neko vrijeme, prije nego pronađemo istinskog Hrvatskog domoljubnog političara koji će smoći snage i reći dosta, valja preživiti i ostati svoj! Iznad svih Hrvatska..

 

Ivan Botica/Hrvatsko nebo

Odgovori