Evo što je Červar odgovorio novinarima na pitanje o odlasku iz reprezentacije(VIDEO)

Vrijeme:1 min, 27 sec

 

 

Dan nakon bolnog poraza od Njemačke (21:22) izbornik Lino Červar nastavio je rigati vatru na suce.

 

“Pokradeni smo! Nevjerojatne su bile odluke sudaca. I Nijemci su to priznali!” naglašava na startu razočarani Červar dan nakon dramatičnog poraza, prenosi Index.

“Nisam mogao spavati, baš kao ni igrači. Nije jednostavno bilo ova dva dana. Mala smo zemlja, mali kadar… Ostali smo bez nekoliko igrača usred prvenstva, posebno bez Cindrića. I onda izgubimo od Brazila. Nisam uspio uvjeriti igrače da nam je ta utakmica iznimno važna za Olimpijske igre nakon pobjede nad Španjolskom. Nismo ušli koncentrirano u taj meč. I nekako preležiš tu noć, a onda sljedećeg dana, nedovoljno regeneriran, dolazi ti domaćin kao što je Njemačka. Teško ih je bilo mobilizirati, ali im odajem veliko poštovanje jer su izvukli iz sebe zadnji atom snage”, nastavio je Červar u jednom dahu.

Červar je zatim nastavio napadati danske suce i IHF, poslao je poruku i svim kritičarima u Hrvatskoj, a onda je odgovorio na direktno pitanje želi li i dalje ostati izbornik.

“Da, želim zaključiti olimpijski ciklus i želim potom podržati mlade trenere. Bit ću potpora svima koji dođu nakon mene. U meni sigurno neće nikada imati protivnika”, odgovorio je Červar, pa je dodao:

“Rekao sam da ću na čelu reprezentacije biti još kratko. Svi koji imaju nešto protiv mene, ne trebaju se sekirati, neću dugo. Sigurno ću otići narednu godinu. Žrtvovao sam se i radio. Ponekad sam bio protiv struje, ali to je moj život. Nije mi žao. Radio sam 45 godina i prenosio znanje mladima. Nisam savršen. Tvrdoglav sam, trener mora biti tvrdoglav. Opirem se svima, ne bojim se nikoga”, rekao je Lino.

 

 

hms.ba/ http://hms.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)