VIDEO/ RADONČIĆ: Izetbegović je kreten, SDA je imala ključnu ulogu u pobjedi Komšića

Vrijeme:1 min, 37 sec

 

 

Sinoć je lice u lice predstavio Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost. O političkoj sceni Bosne i Hercegovine govorio je oštro i otvoreno, ali io odnosu s Bakirom Izetbegovićem.

 

Bakir Izetbegović je kreten, rekao je Fahrudin Radončić predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), gostujući u emisiji Face to Face Senada Hadžifejzovića.

Na opasku Hadifejzovića, ”teška riječ da je kreten”, Radončić je nastavio:

”Ja se ispričavama ljudima koji imaju tu mentalnu stranu, ali njemu se ne ispričavam. Popiši što je govorio za mene i moju obitelj, a ja o njemu nisam ništa govorio u prvom licu”, rekao je, govoreći kako mu je Izetbegović montirao procese.

“Ako netko instalira postupak za vas, tko to može. Ako podigne ljude iz SIPA-e, podiže ljude iz OSA-e ako imate ‘Osam’ tog nesretnog bivšeg trgovca koji pritisne suce da vas osude ako ode i izvrši pritisak na sve pore društva i medija, tj. bolesnih hobotnica, ono što ja ne bih nazvao pravim imenom, a sada kaže da je to nešto osobno Fahro. Ne možete me tući tamo gdje sam jači “, kazao je Radončić, između ostalog, najjači prema patriotizmu i rezultatu.

”Ja sam kad je to bilo najteže i žrtvama u ratu u obitelji i boravkom svakog dana rata i izgrađivanju mnogo korisnih stvari za BiH, pokazao koliki sam patriot. On može pričati gluposti, ali ja ću uvijek moći odgovoriti”, poručio je Radončić.

-Za pobjedu Komšića ključnu ulogu ima SDA. Koja je najutjecajnija stranka u islamskoj zajednici, pa SDA! SDA noć uoči izbora promijeni tisuće članova izbornih komisija.

Ja se iskreno nadam da će ovog puta Vlada biti mnogo uspješnija.Ne znam hoće li opstati. Svi koji su bili sa SDA imaju jako loše iskustvo. SDA dok vas mami šećerom vas mami. Tražili su harmonizaciju odnosa i poslije tri mjeseca prave montirane procese protiv nas. To se u politici zove prevara, jasno je kazao Radončić.

 

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)