SVJETSKO PRVENSTVO Euforija trese Hrvate: Evo što su o rukometašima rekli Ćiro i Dalić

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

 

Među Hrvatima se opet polako stvara euforija zbog nastupa sportaša, ovoga puta javnost su oduševili rukometaši na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, a poruke potpore stigle su od bivšeg i sadašnjeg nogometnog izbornika – Miroslava Blaževića i Zlatka Dalića

 

Hrvatski rukometaši danas igraju protiv Brazila (18 sati) na otvaranju druge faze Svjetskog prvenstva.

‘Moje zadovoljstvo je tim veće što to nisam očekivao. Bila je ipak jedna smjena generacija i ne mogu a da ne čestitam mom kolegi i prijatelju Lini Červaru koji je, evidentno, napravio sve da bi se ovakva serija manifestirala i da bi nas učinili sretnim’, rekao je Blažević za RTL televiziju.

‘Tako žarko želim da još i rukometaši potvrde činjenicu da smo mi Hrvati najsportskija nacija na svijetu’, dodao je Ćiro.

I aktualni izbornik ‘vatrenih’ Zlatko Dalić ne propušta utakmice rukometaša.

‘Ja sam podrška od doma kao i svi Hrvati. Opet nas ovo vraća na lijepo naše ljeto. Sjajne utakmice, sjajne predstave, sjajno navijanje, sve je bilo sjajno u Münchenu. Nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje. Rukometaši idu korak po korak, strpljivi su, zajedno su i to je najbitnije i pred njima su zaista, ja se nadam, sjajne utakmice. Nadam se da ćemo biti u borbi za polufinale i finale’, poručio je Dalić.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori