Hrvatski veleposlanik u Njemačkoj dr. sc. Gordan Grlić Radman dobitnik je Globalne nagrade za javnu diplomaciju

Vrijeme:49 sec

 

Veleposlanik Republike Hrvatske u Saveznoj Republici Njemačkoj dr. sc. Gordan Grlić Radman dobitnik je nagrade Global Public Diplomacy Award (Globalna nagrada za javnu diplomaciju) koju dodjeljuju Diplomat Magazine i Diplomatski savjet.

Nagrada će mu biti uručena na svečanoj dodijeli Diplomatskog savjeta, 1. veljače u Frankfurtu, s početkom u 18.30 sati, u Grandhotel Hessischer Hof – Hotel Frankfurt, (Friedrich-Ebert-Anlage 40, 60325)

Dr. Gordan Grlić Radman je veleposlanik Hrvatske u Njemačkoj od 2017.godine. Od tada radi na jačanju njemačko-hrvatskih odnosa. Kroz svoju funkciju veleposlanika usredotočen je na isticanje uloge Hrvatske u Europskoj uniji, naveli su na stranici Diplomatskog savjeta.

Magazin Diplomat (www.diplomatmagazine.nl) vodeći je europski diplomatski časopis. Diplomatski savjet (www.diplomatic-council.org) je globalni think-tank  koji uživa savjetodavni status u Ujedinjenim narodima.  Napomenimo tek da je think-tank organizacija sastavljena od skupine ljudi koja o nekoj temi misli inovativno  ili predlaže što bi se u odnosu na tu temuili problem moglo učiniti.

 

Fenix-magazin/MD/ /Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori