DRAMA KOD DUBROVNIKA, Požar u Hidroelektrani u Platu, tri osobe zarobljene unutar postrojenja

0

 

 

 

U Hidroelektrani Dubrovnik u mjestu Plat buknuo je požar.Prema prvim informacijama, u požaru ima ozlijeđenih osoba, a uglavnom se radi o osobama koje su se nagutale dima. Dubrovačka policija potvrdila je za Dnevnik.hr da se radi o pet osoba.

“Jutros oko 9 sati putem Centra 112 zaprimljena je dojava o požaru u hidrocentrali u Platu. Na mjesto događaja izašle su sve žurne službe – hitna pomoć, vatrogasci, policija, predstavnici Općine Župa dubrovačka. Što se tiče požarišta, s obzirom da se radi o tunelu dugom 500 metara, a vatra je izbila na samom kraju tunela, vatrogasci još uvijek gase požarište”, kazao je Ivan Pavličević, načelnik PU dubrovačko-neretvanske.

-Od devet djelatnika koji su se u trenutku izbijanja požara zatekli u hidrocentrali, šestorica su zadobila lakše tjelesne ozljede, s tim da je -trojici pružena liječnička pomoć na samom mjestu događaja, a trojica su upućena na daljnje pretrage i obradu u Opću bolnicu Dubrovnik. Nažalost, za tri osobe još uvijek nemamo nikakve informacije, dodao je Pavličević.

“Izbio je požar u Hidroelektrani Dubrovnik u mjestu Plat. Jedna je osoba ozlijeđena, za tri se traga. Na intervenciju su izašli vatrogasci JVP-a Dubrovački vatrogasci, DVD-ovi Konavle i Župa dubrovačka te DIP Dubrovnik”, piše Hrvatska vatrogasna zajednica na Facebooku.

 

 

 

http://hms.ba//Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara