MODRIĆ SE SUKOBIO S TRENEROM?! ‘Oprostite mu, ali španjolski mu nije prvi jezik’

Vrijeme:2 min, 12 sec

 

 

Trener europskog prvaka Real Madrida Santiago Solari ne slaže se s Lukom Modrićem koji je u nedjelju rekao kako momčadi nedostaje više jedinstva u pokušaju izlaska iz rezultatske krize.

Nakon što je Real Madrid na svom terenu izgubio 0-2 od Real Sociedada te pao na peto mjesto u prvenstvu, 33-godišnji vezni igrač je rekao novinarima kako momčadi nedostaje više preciznosti pred golom, jedinstva na terenu i koncentracije.

“Luka je elegantan igrač, izvan i na terenu, zato je dobio Zlatnu loptu. Svi radimo zajedno”, izjavio je Solari u utorak na konferenciji za medije u Madridu upitan o Modrićevim riječima. Na konferenciju za medije u sportskom kampu izašao je uoči kup utakmice protiv Leganésa.

“Moramo biti konkretni pred golom. Golovi su najteži u nogometu, na tome radimo”, dodao je Solari. Novinari su inzistirali da kaže slaže li se s Modrićem u ocjeni aktualne situacije, odnosno da ekipi nedostaje preciznosti, jedinstva i koncentracije. Također su podsjetili i na Modrićeve riječi u nedjelju da igrači “ne mogu svaki put ovako zasrati stvari”, misleći na skrivljeni jedanaesterac u 3. minuti utakmice s Real Sociedadom.

MADRID, SPAIN – JANUARY 06: Luka Modric (L) of Real Madrid CF and his teammate Karim Benzema (R) reacts as Real Sociedad de Futbol players celebrate their second goal during the La Liga match between Real Madrid CF and Real Sociedad de Futbol at Estadio Santiago Bernabeu on January 06, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images) Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
“Oprostite Luki na tome, ipak mu španjolski nije prvi jezik. On je fantastičan igrač, zajedno se sve rješava, svi radimo da budemo bolji. Treneri, igrači, navijači…svi. Slažem se s Lukom da trebamo biti koncentriraniji i precizniji”, zaključio je Solari.

Unatoč osvajanju Svjetskog klupskog prvenstva u prosincu Real Madrid je u prvenstvu nastavio s blijedim predstavama. Nakon što je s po 1-0 bio pobijedio posljednjeplasirane momčadi na tablici Huescu i Rayo Vallecano, zadržavajući vrijeme u posljednjim trenucima, odigrao je samo 2-2 kod Villarreala koji se također nalazi u zoni ispadanja. U nedjelju je pak neočekivano izgubio doma od jedanaestoplasiranog Real Sociedada.

Soccer Football – La Liga Santander – Real Madrid v Real Sociedad – Santiago Bernabeu, Madrid, Spain – Janaury 6, 2019 Real Madrid coach Santiago Solari gestures REUTERS/Juan Medina REUTERS
Kraljevski klub sada ima deset bodova manje od vodeće Barcelone. Katalonci su u 18 utakmica postigli 50 golova, a madridski bijeli 26.

Real Madrid u srijedu na svom Santiago Bernabéu igra prvu utakmicu osmine finala španjolskog kupa protiv Leganésa, momčadi iz madridskog predgrađa koja ga je prošle sezone izbacila u četvrfinalu kupa.

 

 

 

/Hina/HMS/http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori