Debakl Modrića i Reala: Na Bernabeuu ih razbio Sociedad

Vrijeme:1 min, 34 sec

 

 

Kraljevi su ostali na minus sedam u odnosu na Barcelonu, ali sada imaju i utakmicu više. S druge strane, Sociedad je skočio na 11. poziciju s 22 boda.

 

NOVI debakl Real Madrida. U utakmici 18. kola Primere Real je kod kuće izgubio od Sociedada 2:0. Golove za goste zabili su Willian Jose iz penala u 3. minuti te Pardo u 83. Real je odigrao očajno.

Madriđani su bili slabi, jalovi, bezidejni i gosti su taktički fenomenalnom utakmicom razbili prvaka Europe. Modrić je igrao čitavu utakmicu, ali baš kao i cijela njegova momčad, odigrao je slabo. Zbog nesportskog ponašanja, požutio je u 75. minuti. Gosti koji su svoje prilike čekali iz kontri, na kraju su mogli postići još pokoji gol. Treba reći da je kod Reala u 61. minuti drugi žuti dobio Lucas Vazquez.

Sociedad je već na samom početku šokirao madridsku publiku. Casemiro je skrivio penal, a s bijele točke je siguran bio Willian Jose za 1:0.

Real je u nastavku prvog dijela pokušavao, stvarao je neke šanse, a najbliži golu je bio u nadoknadi kada je Lucas Vazquez pogodio stativu. Ipak, treba priznati da je taj pokušaj bio ustvari ubačaj, no igraču Reala je lopta prešla preko noge i završila je na vratnici.

U nastavku Real je sve karte bacio u napad. Redom su pokušavali Vinicius Junior, Sergio Ramos, Raphael Varane i ostali, ali promjene rezultata nije bilo. Prijetili su i gosti iz kontri, a jedna takva im se isplatila u 83. minuti kada je Pardo zatresao mrežu Kraljeva za 2:0. Na samom kraju gosti su promašili dvije fantastične šanse da u potpunosti razbiju očajan Real.

Kraljevi su ostali na minus sedam u odnosu na Barcelonu, ali sada imaju i utakmicu više. S druge strane, Sociedad je skočio na 11. poziciju s 22 boda.

index.hr

 

Vrisak.info/ http://www.vrisak.info/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)