CODEX MORALIS CROATICUM Mile Prpa: Kultura smrti u Poraću

Vrijeme:1 min, 15 sec

 

 

Kultura smrti u Poraću

– Kad je hrvatski predsjednik dr. Ivo Josipović u lipnju 2010. g. posjetio s nekoliko “antifašista” mjesto dvaju bleiburških stratišta kazao je da se tim činom – završava Drugi svjetski rat na našim prostorima. Tvrdnja vrlo nezrela, na granici same djetinje naivnosti. Drugi svjetski rat (na sreću vodi se još samo u ljudskim glavama), i u ljudskim glavama može prestati samo onda kad na ovim prostorima pobijedi – Istina! Što znači posvemašnje razgolićenje svih događaja i uloge svih aktera iz tog vremena, u otkrivanju istine nemajući obzira prema nikome.

Ali, kako se čini, posjeta je bila u funkciji daljnjeg prikrivanja stvari, prikrivanja kulture smrti (masovnog genocida nad hrvatskim narodom) koji se više ne može sakriti polaganjem par vijenaca od strane „antifašista“, jer bi to bilo skrivanje bezbrojnih kosturnica koje su same progovorile kao činjenice koje na nečiju žalost – još nisu istrunule. Upravo će te činjenice koje još nisu istrunule na ovim prostorima pisati novu povijest toga vremena, upravo onakvu kako se stvarno dogodila i nikako drugačije.

Nema prikrivanja povijesti, jer time činimo novi zločin prema žrtvama, a posebno zločin prema budućim naraštajima. U povijesti svijeta ljudi su se najlakše međusobno mirili kad su čuli i saznali – Istinu. Prikrivanje istine je borba za nove klice kulture smrti, a otkrivanje istine je borba za nove nasade kulture života, kulture pravde, ljepote i ljubavi! Ukratko kulture dobra.

 

Više na stranici CODEX MORALIS CROATICUM

 

https://hrvatskonebo.com/CodexmoralisCroaticum/2019/01/02/__trashed/

 

 

CODEX MORALIS CROATICUM/Mile Prpa/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)