VIDEO: “Prosvjed” Zorana Ercega ratnog snimatelja ratnog zločinca Ratka Mladića

Vrijeme:3 min, 2 sec

 

Ratni snimatelj ratnog zločinca Ratka Mladića “antifašista”  sa dna orjunaške kace, “branitelj” za kojeg nitko ne zna gdje je i što je branio, “invalid” po potrebi za kojeg nitko ne zna pod kojim je okolnostima stradao, “ugledni gost” dalekovidnica  u vrijeme prosvjeda branitelja u Savskoj ovako je najavio svoj prosvjed

 

#ZoranAErceg – Može li se doći iz Splita u Zagreb na protest protiv postavljanja spomenika organizatoru zločinačkom poduhvata nakon što vlak krene iz Splita za Zagreb? MOŽE. 
Izašao sam iz auta a moj vjerni Bingo, zbunjen mojom žurbom iskočio je za mnom iz auta.
Strojovođa me ugledao i zaustavio vlak da bi ja mogao ući. Uf, to je bio zadnji tren. Vlak je već bio krenuo kada sam ja došao na stanicu.

Naravno, ne preporučam nikome ovakvo postupanje ali zbog ovakvih vanrednih događaja važno je da vas pas bespogovorno posluša i vrati se u auto i kada se žurno udaljavate od njega. On se tužan vratio u auto i ja uskočio u vlak.

Tek u vlaku sam shvatio da nemam dovoljno gotovine za kupovinu karte.
Srećom, na usputnoj željezničkoj stanici PROMETNIK mi je dao novac za kartu.
Zašto ovo pišem?
Želim istaknuti koliko je meni važno danas doći u Zagreb kako bi jasno i glasno svojim prisustvom rekao NE spomeniku organizatoru UZP-a.

Usput, ima li tko volje sačekati me na gl. kolodvoru Zagreb jer dolazim tek u 14.45 a to je samo 15min prije otkrivanja spomenika? Imam samo 10 kuna u džepu. Nemam za taxi.

Ako se ja toliko trudim da bi došao u 15 sati na Sveučilišnu livadu možete li doći na Sveučilišnu livadu vi koji živite u Zagrebu ili njegovoj okolici. Vidi događaj!
Zajedno smo jači.
Fore radi ja sam ponio žuti prsluk 
Hoćete li i vi?

 

 

9. prosinca u 22:16

 

Nakon što je “riješio”  putovanje vlakom Zoran Erceg je tulio kako nema  za taxi 

 

22 h

Ima li tko volje sačekati me na gl. kolodvoru Zagreb jer dolazim tek u 14.45 a to je samo 15min prije otkrivanja spomenika? Imam samo 10 kuna u džepu. Nemam za taxi.

Ako se ja toliko trudim da bi došao u 15 sati na Sveučilišnu livadu možete li doći na Sveučilišnu livadu vi koji živite u Zagrebu ili njegovoj okolici. Vidi događaj!
Zajedno smo jači.
Fore radi ja sam ponio žuti prsluk 
Hoćete li i vi?

 

 

Ne znamo kako je Zoran došao na mjesto prosvjeda ali kakove su reakcije bile na njegov prosvjed pogledajte u video zapisu.Zanimljivo je i da ovaj put Zoran Erceg nije došao sa štakama. Imao je štap s kojim je više mahao no ga koristio da hoda…..

 

 

https://www.facebook.com/maxportal.vijesti/videos/269112313956801/

 

 

Naknadnu potporu Zoranu Ercegu je dala neizostavna  Rada Borić  “antifašistkinja” sa dna iste protuhrvatske kace

 

Rada Boric dijeli objavu.

9. prosinca u 22:18

 

I par “antifašista ” na njegovom FB profilu.

 

 

 

Videozapis/MAX portal.hr/https://www.facebook.com/maxportal.vijesti/videos/269112313956801/

 

 

Daran Bašić /Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)