ERNESTO VALVERDE Trener Barcelone ljut zbog izbora za Zlatnu loptu: ´Apsurdno je da…´

Vrijeme:1 min, 0 sec

 

 

 

Trener Barcelone Ernesto Valverde smatra kako je apsurdno da Lionel Messi zauzme peto mjesto u izboru za dobitnika Zlatne lopte, ali je bez čestitao Luki Modriću.

Hrvat je prekinuo višegodišnju dominaciju Messija i Ronalda koji su posljednjih deset godina osvajali ovu nagradu, ali zahvaljujući sjajnim igrama u 2018. godini Modrić je sasvim zasluženo i prema rezultatima uvjerljivo ponio epitet najboljeg na svijetu.

On je ove sezone osvojio treću uzastopnu titulu prvaka Europe u dresu Real Madrida, a reprezentaciju Hrvatske vodio je do samog finala Svjetskog prvenstva gdje su na kraju poraženi od Francuske. Trener Barcelone čestitao je Modriću, ali je rekao da Messi nikako nije mogao završiti na petom mjestu.

“Neću govoriti o nedosljednosti u izboru za ovu nagradu, čestitam Modriću na osvajanju Zlatne lopte, ali apsurdno je da Messi zauzme peto mjesto”, kratko je rekao Valverde.

Messi je u prošloj sezoni osvojio prvenstvo Španjolske i Kup Kralja, ali je na Svjetskom prvenstvu s reprezentacijom Argentine ispao je u osmini finala.

Ronaldo i Messi trenutno imaju po pet Zlatnih lopti, a sigurno će biti glavni kandidati za godinu kada će se birati novi najbolji igrač svijeta.

 

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori