SEJDO KOMŠIĆ: ´Kad se ugase svjetla, Šefik uklanja zastavu RS-a s lijeve, a ja s desne strane´

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

 

Drugi bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pokušao je duhoviti odgovoriti na pitanje novinara tko sklanja zastavu RS u zgradi Predsjedništva BiH.

 

“Gospodin Šefik Džaferović ide s lijeve strane, ali kada se ugase svjetla u Predsjedništvu BiH. A ja idem s desne. Pa onda, tko prije stigne do te zastave da je skloni”, rekao je Komšić nakon jučerašnjeg sastanka s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

Izetbegović se našalio pitajući Komšića postavlja li on ili uklanja zastavu, na što je drugi bošnjački član Predsjedništva BiH kazao da je Džeferović i on sklanjaju.

“Ja ne znam tko je tu što uradio jer nisam bio prisutan. Ne znam je li to uradio netko iz službi Predsjedništva BiH ili netko iz kabineta. O tome će ovisti što ćemo uraditi. Smatram da trebamo poduzeti sve što podliježe odgovornosti i kršenju zakona”, rekao je Komšić.

Podsjećamo, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik u nekoliko navrata iznio je zastavu bh. entiteta RS pred vrata svog kabineta u zgradi Predsjedništva BiH, ali je ona svaki put uklonjena. Obilježje RS-a iznio je i u svečani salon Predsjedništva BiH prilikom primanja akreditivnog pisma veleposlanika Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)