Ništa još nije gotovo

Vrijeme:3 min, 11 sec

 

 

Hrvatska je zaista u vrlo složenom položaju. Teška gospodarska situacija, uvjetovana tranzicijskim problemima, svakodnevnim se trubljenjem službenih neistinitih ”podataka” svakodnevno otežava.

 

Jednako kao što se u eter puštaju i druge političke neistine o stanju u svijetu i u našoj Domovini. Važno je upozoriti i na upitnu razinu vladinih poticajnih najava, navodno za industrriju, kulturu, poljoprivedu… a onda se često uspostavi da su i to bila samo lažna obečanja.

LAŽI, KRADI I VLADAJ U ZNAKU ”MODERNE DEMOKRACIJE”

Radi se o cijelom sustavu marksističkog ”realizma” – kako bi se mnoge sposobnije ljude bacilo u beznađe te se stvorila Potemkinova sela za Hrvate u stranom svijetu.

Nije bila puka slučajnost to da je na velikoj nacionalnoj komemoraciji vukovarske tragedije, 18.studenoga 2018., u svojoj propovijedi, hrvatsko-austrijski biskup msgr. Egidije Živković upozorio na sramotne naočale obojene neistinama, koje koriste neki moćnici ustoličeni u Zagrebu.

Vjerojatno po tuđinskom nacrtu, nastoje isprovocirati novu kataklizmu za naš narod i za ovaj dio Eurpe. Političke krivotvorine o Istambulskoj konvenciji i Marakešu, iz usta aktualnog premijera i drugih akolita Baalovog hrama – na to ukazuju. Istovremeno stanoviti broj stranih agresivnih mladih muškaraca, bez bilo kakvih identifikacijskih isprava, uglavnom mrzitelja Europljana i posebice katolika, skriva se danas po našim područjima.

Potrebno je također zabiljeziti da ljudi koje zapošljavaju BIA i FSB, te preobraženi KOS, UDBA, GRU, NKVD, a u zadnje tri godine i kineske obavještajne službe, nisu uzaludno zapošljavani u ustanovama koje ne obavljavaju one poslove koje bi po zakonu (ali i prema licemjernoj frazeologiji lokalne antielite) morali obavljati. Osim ako po protokolu izvanjski sila dijelovi sustava, uz potporu crvenih kolonijalista Dejana Jovića, Vidovićke, Jakovine, Klasića, Mesića, Pusićke, Vlaisavljevičke, Manolića, Bude Lončara i stotinjak komesara i ideologa njihova formata diljem Hrvatske , sada provode upravo taj njihov ”zakon”.

Ključni hrvatski poslovi su danas otpor i obrana, analiza oživjelog parapolitičkog podzemlja, njegov utjecaj u hrvatskoj Vladi, igre oko kretanja velikoga broja migrantskih diverzantski i vojno spremnih ilegalaca, koji bacaju korjene na primjetan način na hrvatskoj zemlji.

Dejan Jović, Stjepan Mesić, Vesna Pusić i pedesetak njih iz prve crte ”narodne revanš-fronte” upravo samo ono čemu se službeni Beograd i Moskva, i neki drugi krugovi, jako dugo nadaju. U ime ne samo bankarske svjetske ideogije koja ih održava financijski na planu osobnog bogatstva nego i njihovih javnih i prikrivenih udruga, koje u ovom dijelu Euope ponovno, što otvoreno – što prikriveno, rade u znaku panslaventva.

U ime toga panslavizma iz kojega domoljubni Hrvati nastoje pobječi, srpska je vlada protestirala pred Vatikanom zbog činjenice da je 3. listopada na sv.misi koju je na trgu sv.Petra pred 60.000 vjernika služio Papa Franjo s 80 kardinala, biskupa i svećenika, jedno veoma uočljivo izaslanstvo hrvatskih katolika uputilo poruku preko ogromnoga plakata: ”Cardinale Stepinac – Santo subito”.

U Hvatskoj nismo imali priliku saznati ništa o tome transparentu i pokliču, ali je zato režim čiji su prethodnici kreirali Ovčaru,Škabrnju, Sarajevo, Bleiburg, Srebrenicu, Daksu i pedeset godina državnog terora, zatražio od Vatikana ispriku zbog ”fašističke protusrpske provokacije…”.

Nažalost, naši crkveni latinskoamerički izvori s tugom su nam morali spomenuli da neki od važnijih sudionika nisu uopće bili upoznati s time što se dogodilo s tom kauzom. A izgledi da se kanonizacija velikoga sveca hrvatske i univerzalne Crkve obavi uskoro su veoma mali, prema svjedočenju srpskih istinskih vjernika pravoslvaca SPC, (u kojoj je broj nevjernika veoma aktivan pod znakom staroga hijerarhijskog nacrta), jer ta institucija se ne obnavlja zbog naloga Moskve pa ne odustaje od drskih ucjena.

Hvatanje u koštac s negativnim utjecajima koalicije koja jednako izjeda državu, narod i stranku koja je obnovila hrvatsku državu je također zadatak koji je pred nama.

Nacionalna svijest naroda u velikoj je opasnosti. Rijetki zamjećuju da nam prijeti nestanak nacije. Stoga se zapitajmo – jesmo li spremni sudjelovati u kratkoročnim i dugoročnim inicijativama za nacionalni oporavak?

DOMAGOJ ANTE PETRIĆ

 

HRsvijet.net/ http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo        

Odgovori