Dolazak svjetskih prvaka na Trg bana Jelačića oko 15.00.

Vrijeme:1 min, 8 sec

 

 

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će u zagrebačku zračnu luku sletjeti u 14.20, a dolazak na Trg očekuje se u 15 sati. 

 

Iz Grada Zagreba su objavili kako program na Trgu bana Jelačića počinje u 14 sati, a dolazak tenisača predviđen je oko 15.

Tijekom programa na video zidu je predviđeno praćenje izlaska tenisača iz zrakoplova, ukrcaj u autobus i uključivanje u prijenos iz autobusa. Na video zidu će, također, biti prikazivani inserti iz mečeva. Na dočeku će nastupiti Zaprešić boysi i Prljavo kazalište, a program će voditi Mirko Fodor.

-Dođimo pozdraviti naše svjetske prvake, osvajače Davis cupa, koji su srčanošću, zajedništvom i svojim teniskim umijećem impresionirali sportski svijet, a nas oduševili i učinili neizmjerno ponosnima – stoji u priopćenju.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uručit će danas oko 17.30 sati na Pantovčaku odličja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera hrvatske Davis Cup reprezentacije.

Za izniman uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, promociju sporta i međunarodnog ugleda Republike Hrvatske te osvajanja Davis kupa, Predsjednica Republike uručit će odlikovanja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije (Pantovčak 241), stoji u obavijesti službe za informiranje Ureda predsjednice u kojoj se navodi da se uručivanje odličja očekuje oko 17.30 sati za kada je predviđeno i prigodno obraćanje predsjednice Republike.

 

M.M./HRsvijet.net/ http://www.hrsvijet.net/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)