U REŽIJI ŽELJKA KOMŠIĆA Predsjedništvo BiH postaje „stranačka pijaca“

Vrijeme:1 min, 1 sec

 

 

Za sutra je najavljen sastanak Željka Komšića predsjednika Demokratske Fronte, Nermina Nikšića predsjednika SDP-a i Predraga Kojovića predsjednika Naše stranke, koji će za temu imati formiranje vlasti i rad Središnjeg izbornog povjerenstva.

I ništa u ovoj vijesti ne bi bilo neobično, da se planirani stranački sastanak ne treba održati u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine, odnosno u službenim prostorijama bošnjačkog člana Predsjedništva Željka Komšića, piše Hrvatski Medijski Servis.

Željko Komšić službene prostorije Predjsedništva BiH kani koristiti u privatne odnosno stranačke svrhe, što predstavlja tipičan primjer bahatosti, neodmjerenosti i u konačnici zlouporabe službenog položaja.

Poreski obveznici Bosne i Hercegovine, od kojih velika većina nisu niti članovi niti simpatizeri ove tri tzv.građanske stranke, plaćat će trostranačko druženje čiji će domaćin biti „Predjsednik svih građana“.

Kada bi, primjerice, Angela Merkel koristila službene urede Predsjednika Njemačke za stranačko mešetarenje, tamošnja javnost bi ju „pojela“, kod nas takvo neprimjereno ponašanje najviših nositelja izvršne vlasti ostaje potpuno neprimjećeno pa i ne sankcionirano.

Da nije otužno bilo bi komično. Željko Komšić koji je iz ranijih mandata ostao upamćen po skijanju u društvu svoje pratnje u inozemstvu na teret poreskih obveznika, očito je to, ostaje doljedan u svojoj nedosljednosti.

 

 

HMS//http://hms.ba/Hrvatsko nebo

 

Odgovori