Ljilja Zovko: Komšić je prijevara preko koje Hrvati neće prijeći šutke

Vrijeme:1 min, 17 sec

 

 

Predugo je šutnja bila ‘hrvatski odgovor’ na sve nepravde koje su nam se kao narodu događale, poručila je Zovko povodom inauguracije Komšića za drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

 

Danas je pravi dan da Hrvati podignu svoj glas i jasno kažu kako je Željko Komšić prijevara preko koje nećemo prijeći šutke, poručila je danas na svome Facebook profilu Ljilja Zovko, još uvijek aktualna izaslanica u Domu naroda Parlamenta BiH.

Željko Komšić danas je sjeo u fotelju hrvatskoga člana Predsjedništva BiH iako su ga na tu dužnost izabrali Bošnjaci. Riječ je o teškoj izbornoj prijevari koja se može dogoditi samo u državi-eksperimentu kakva je BiH.

“Predugo je šutnja bila ‘hrvatski odgovor’ na sve nepravde koje su nam se kao narodu događale. U zajedništvu podižemo svoj glas i jasno poručujemo: Komšić nije moj predsjednik, on je prijevara i neka ide na čast onima koji su ga kao fenomen smislili. A, hvala i susjedima koji su ga birali jer su pokazali što o nama misle. Povjest svjedoči da je hrvatski narod najjači kad je najteže. Inauguracija Sejde Komšića za nazovi hrvatskoga člana Predsjedništva po treći put je kap koja prelijeva čašu”, poručila je Zovko.

Inače, današnju inauguraciju članova Predsjedništva BiH obilježio je prosvjed hrvatskoga naroda diljem BiH koji je jasno poručio kako KOmšić nije hrvatski predstavnik u Predsjedništvu, nego da je on drugi bošnjački član, a njegov je izbor i nelegalan i nelegitiman. Izborom Komšića u Predsjedništvo prekršen je Ustav BiH kao i Daytonski mirovni sporazum.

 

R.I./Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)