Pernarov video uradak je dokaz da upravo zbog njega i takvih treba vjeronauk u školi

Vrijeme:1 min, 8 sec

 

Naravo da se može i treba kritizirati Katoličku crkvu i promišljati njezino djelovanje. No, to bi trebalo činiti pametno, s činjenicama, argumentirano, suvislo. Ivan Pernar to ne zna. Naravno da svatko može biti neinformiran, neprosvjećen, zasljepljen, izmanipuliran, ne obrazovan itd. Osoba može biti bedasta, tupa, glupa i zatucana. To ne treba nikome zamjerati. Ali treba zamjerati onima koji idu javno iznositi cijeloj naciji arsenal svoga neznanja, površnosti i gluposti. Upravo to je učinio Ivan Pernar, komentirao je fra Mario Knezović.

Njegov video uradak o njegovom pogledu na Katoličku crkvu i vjeru je samo dokaz da upravo zbog njega i takvih treba vjeronauk u školi. Jer onaj tko ništa ne zna lupa kao “max po diviziji”. A nakon svega čudi da nije iznio svoj stav o Islamu jer je s tim upitom kao počeo!?

Možda se straši biti osunećen. Eto, taman kad čovjek u dobroj vjeri pomisli da imamo neku budućnost promjena u društvu pojave se likovi i cirkusanti poput Pernara i sruše svaku pomisao na bolje sutra i pljunu na zdrav razum da je to čudo jedno.

Pernaru poručujem kako mu nudim besplatne sate vjeronauka i besplatan boravak i prijevoz do Hercegovine. Dobro došao Ivan Pernar u školu evanđelja.

PERNARU NUDIM BESPLATNE SATE VJERONAUKA

Fra Mario Knezović

 

https://www.facebook.com/pernari/videos/261471894571499/

 

 

  Fra Mario Knezović/Kamenjar/https://kamenjar.com/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)