Željka Porobiju kolumnistu portala Autograf “samo brinu pi.kice u Saboru koje generala Glasnovića lijepo ne zgaze kao g.ovno”

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Oglasio se svojim fb komentarom na portalu Net.hr  Željko Porobija kolumnista “uglednog” Pilselovog portala Autograf nakon današnjeg istupa saborskog zastupnika generala Željka Glasnovića. 

 https://net.hr/danas/hrvatska/zastupnik-iz-dijaspore-tjera-hrvatske-drzavljane-iz-zemlje-ako-se-nekome-ne-svida-vjeronauk-u-skolama-bujrum-otidi/?fbclid=IwAR0yL1vpaFTbyGX2CgEX0h8g55cxtw-QLuxLdeXcFrgbqw1wXX3Wxfsgg3g#  

    

 

Istup saborskog zastupnika Glasnovića o vjeronauku u školama u Hrvatskoj  ovako je prokomentirao

 

Željko Porobija

“Bujrum, otiđi…”
To više govori o njemu nego pedeset knjiga.
Samo me brinu pičkice iz Sabora koji ovog generala lijepo ne zgaze kao govno…
 

 

 

Cjelovito izlaganje generala Glasnovića možete  pogledati ovdje

https://www.youtube.com/watch?v=553PI3ZbPw0

 

 

Imam samo jedan upit. Hoće li se na ovakav istup kolumniste Autografa Željka Porobije i njegov poziv na “gaženje jednog saborskog zastupnika kao g.vno” reagirati kao što se u mainstream medijima i dalekovidnicama ali i u saborskim klupama reagira u zaštiti digniteta  “nekih drugih saborskih” zastupnika primjerice Nenada Stazića ili pak Milorada Pupovca.

Jer da je netko  ovo ispalio za njih dvojicu sve bi “gorilo” na mainstream medijima, u Saboru bi bila stanka, oglasili bi se svi klubovi zastupnika, novinarsko društvo Saše Lekovića, BABE, raznorazne pravobraniteljice,NVO i tko sve ne

 

  Daran Bašić/Hrvatsko nebo

 

Odgovori