Erih Lesjak: Servilni europski poslušnik i okrutni domaći tiranin!

Vrijeme:1 min, 41 sec

 

 

       

Ako usporedimo članak na internetskoj poveznici https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/prvi-doznajemo-ovo-je-imovinsko-stanje-andreja-plenkovica-20160905  iz mjeseca rujna 2016.g. s ovim člankom,

http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2018/10/13/erih-lesjak-kako-je-andrej-plenkovic-mogao-kupiti-dvoetazni-stan-na-vrhovcu-u-zagrebu/

iz komparacije ta dva sadržaja moći će se činjenično vidjeti kako predsjednik Vlade u Republici Hrvatskoj Andrej Plenković Borg besramno iznosi neistine o svom imovinskom stanju  te manipulira i obmanjuje javnost!

No, što se drugo moglo i očekivati od tog udbo-kosovskog biološkog te kriptokomunističkog ideološkog, političkog i društvenog bastarda; zatočenika totalitarnog uma i sustava vrijednosti te praktičara „light“ totalitarnih metoda vladanja, manipuliranja, kršenja Ustava RH i demokratskih standarda te ljudskih i građanskih prava i sloboda, masovnopsiholoških obmana, huškačkih kampanja i  javnog linča političkih neistomišljenika te monopola i zloupotrebe medija kao i vlastitog djeteta u promidžbene svrhe.

 „Princa“ klijentelizma, nepotizma, korupcije, trgovanja utjecajem i političke korupcije, kao i patetike, kiča i vodviljske estetike; te neiskrenosti, prijetvornosti, licemjerja i paranoidnog supkulturnog formata primjerenog totalitarnom društvu. Servilnog europskog poslušnika poltronskih dimenzija i guliverske nehumanosti, te okrutnog, bezdušnog i bešćutnog domaćeg ucjenjivača, despota u svilenim rukavicama i tiranina; koji krije od javnosti činjenicu da je 17. srpnja 2016.g. na tzv. „izborima“ za predsjednika HDZ-a jer to nisu mogli biti izbori kad nije imao protukandidata pa se nije imalo koga birati, od ukupno 208.277 članova HDZ-a dobio samo 97.823 glasa ili 47,oo posto odnosno manje od polovice, što znači da nema demokratskom političkom poretku primjeren izborni legitimitet jer ga politički ne podupire više od polovice članova HDZ-a!

  Koliko pak do grotesknih razmjera prezire demokratska prava i slobode, građanske i domoljubne obveze te hrvatsku državu i narod; vidi se i po tome da nije htio služiti niti civilni vojni rok i to u vremenu Domovinskog osloboditeljskog rata (!), iako je to mogao jer medicinska dijagnoza koju ima: Anaemia croatophobica chronica, uopće nije zapreka za služenje civilnog vojnog roka!

 

Erih Lesjak/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)