Bećirović poručio iz Hercegovine: Čoviću, nema trećeg entiteta i paradržave!

Vrijeme:56 sec

 

 

Na danas održanim skupovima u Stocu i Mostaru, Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva BiH je poručio je kako će ukinuti Ured hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru te najavio borbu protiv paradržave i trećeg entiteta.

 

“Odavde moramo poslati jasnu poruku da je došlo vrijeme obračunavanja s ideologijom segregacije, diskriminacije i provedbe osuđenih zločinačkih politika.

Kao član Predsjedništva BiH ću dati svaki atom svoje snage kako bismo zajedno kroz sve institucije, sinkroniziranim djelovanjem zajedno porazili ideologije podjela. Neće ovdje nikada biti trećeg entiteta, neće nikada biti nove paradržave.

Nećemo to dozvoliti. Suglasnost za neustavni Čovićev ured koju su mu dali svi članovi Predsjedništva BiH ću odmah uskratiti i učiniti sve da on bude ukinut. Neću dozvoliti budžetska izdvajanja za njegovo dalje održavanje. Biti ću član Predsjedništva BiH svih građana, a isto ću tražiti i od ostalih članova, ma koji oni bili.“ – rekao je Bećirović.

Na skupovima su se obratili i predsjednik stranke Nermin Nikšić, Zoran Mikulić nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH, Lana Prlić kandidatkinja za Zastupnički dom Parlamenta FBiH i Jasmin Imamović.

 

I. C. / Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)