Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović uputio je čestitke Luki Modriću, koji je proglašen najboljim igračem svijeta u protekloj sezoni u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

 

“Učinio si sve Hrvate diljem svijeta ponosnima. Tvoja ljubav i zajedništvo, tvoj trud, rad i odricanje, uspjesi nacionalne vrste, pokazatelj su nama kako ujedinjeni možemo u očima svijeta graditi bolju hrvatsku budućnost. Kao što smo na Svjetskom prvenstvu bili puni domoljubnih emocija i nogometom predstavili Hrvatsku i Hrvate cijelome svijetu, isto moramo učiniti i u našoj domovini”, naveo je Čović.

“Danas, kada se oči sportskog svijeta dive jednom Hrvatu iz jedne male zemlje, koji je na nogometnom krovu svijeta, posebno smo sretni i ponosni da je upravo ovaj velikan svu raskoš svoga nogometnog talenta pokazivao i u dresu našeg mostarskog Zrinjskog. Želim našem kapetanu još puno sreće, zdravlja i sportskih uspjeha, na radost svih čije srce kuca za ponos i ljubav prema svome narodu”, stoji u čestitki koju je uputio predsjednik Dragan Čović.

Modriću je trofej “The Best”, rad zagrebačke umjetnice Ane Barbić Katičić, na svečanosti u londonskom Royal Festival Hallu uručio predsjednik FIFA-e Gianni Infantino.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.