S.Vučko: Narod mora donijeti zakon o političarima, jer političari donose zakone samo za narod

Vrijeme:4 min, 39 sec

 

Političari, koje smo mi navodno birali, svaki dan nam govore da je sve po Zakonu. Po Zakonu je i kad radnik radi bez plaće, kad dobiva plaću od koje ne može živjeti, kad čeka zdravstvenu uslugu i po nekoliko godina, pa čak i onda, kad naši poljoprivrednici proizvedu proizvode neprocjenjive vrijednosti, jer su ekološki uzgojeni ali ih moraju baciti na otpad, jer je država otvorila granicu za uvoz otrovne hrane, od koje građani dobivaju različite bolesti. Po zakonu je i uništenje gospodarstva, stočarstva,  mljekarstva jer nisu htjeli otkupiti mlijeko za 2,50 kune po litri, od kojeg se dobije još i maslac i vrhnje, nego moramo uvozit mlijeko u prahu za 7,00 kuna po litri. Po Zakonu je i kad naša djeca u školi uče o pedofiliji.

Sve je po zakonu, pa čak i ponižavanje i neprestalno lustriranje naših branitelja nakon svake njihove riječi o domoljublju. Po zakonu je i kad rasprodaju nacionalno bogatstvo u bescjenje kako su prodane zlatne poluge. Po zakonu je i kad se unište strateška poduzeća u Hrvatskoj, a prije toga se nekoliko stotina milijuna podijeli na savjetničke naknade i još toliko se isplati upravi. Novac njima, a dugovi narodu. Sve je to po zakonu. Nema Zakona da se sankcionira rad loših savjetnika i loših upravitelja. Oni se nagrađuju sa novim savjetničkim mjestima i mjestima u novim upravama poduzeća, koja još nisu uništena. Oni su ustvari pljačkaši po Političkim Zakonima i bez odgovornosti, najčešće uz nagradu odlaskom na novu bolju poziciju koja ide sve do Sabora i Vlade.

Naravno, po Zakonu je i kad nakon 25 godina, ubojice, mučitelji i silovatelji iz domovinskog rata hodaju nekažnjeno, izruguju se žrtvama, a za nagradu postavljaju se na dužnosničke funkcije. Čudni neki zakoni! Po tim zakonima mogu se vrijeđati tekovine Hrvatske, izrugivati se braniteljima domovinskog rata, ali ne i partizanima, četnici se ne smiju spominjati jer oni su postali ugledni partizanski generali, zapovjednici…… i dobivaju velike mirovine. Nema Zakona ni za one koji kažu da su partizani šlampavo odradili ubojstvo milijun Hrvata,  jer su trebali ubiti sve, kako nitko dana ne bi mogao reći da je Hrvat. Po tim zakonima, može se izrugivati i s našom Gospom, Kraljicom Hrvata. Sve to je moguće po Političkim Zakonima. Oni to zovu slobodom govora. Nikome od političara nije važno što njihove slobode, vrijeđaju osjećaje građana. Nikoga ne interesira što je naša Gospa naša ljubav i naša Kraljica i što nas to jako boli. Teško nam je kad se ismijavaju domovinski osjećaji i kad nam zabranjuju stoljetni pozdrav ZA DOM SPREMNI, a Titinu petokraku, pod kojom je ubijeno milijun Hrvata dozvoljavaju na javnim prosvjedima u Hrvatskoj protiv Hrvata. Prebolno i pretužno! Jadni i oni i njihovi Zakoni koje donose s ciljem porobljavanja i uništenja svoga naroda. Za njih bi bilo bolje, da se ni rodili nisu, jer je bolje se ne roditi, nego u paklu završiti u mukama i jauku zubi za vječnost.

Po zakonu su, kako se stalno pozivaju rasprodali sve vrijednosti koje su stoljećima gradile marljive hrvatske ruke i koje su trebale biti u službi čovjeka. Počeli su rasprodavati i sva dobra koja nam je dragi Bog darovao, bez da nas je dijelio na dobre i zle ljude. Dao nam je svima da živimo u dobru i izobilju a ne samo nekima. To su Božji zakoni koji za moćnike ne vrijede. Oni imaju svoje zakone, koji idu protiv čovjeka, protiv Boga i protiv zemaljskog života.

Mogla bih nabrajati i nabrajati, ali to ne bi promijenilo stvarnu situaciju, jer oni koji donose te zakone, nemaju ni malo etike, morala i ljubavi. Oni su se tako osilili, da im do mišljenje Naroda, uopće nije stalo. Narod je za njih marginalac i neće Narod njima govoriti, kako i što da rade.  Oni sve rade po svojim zakonima. Kakvi ljudi takvi i zakoni. I Hitler je sve radio po svojim zakonima.

Njihovi Zakoni su napisani za porobljavanje, plašenje i dovođenje do apsolutne poslušnosti moćnicima, pa čak i onda, kad čovjek sve  izgubi, pa čak, i krov nad glavom. Sve je po njihovim Zakonima. Njihova dobrota i zakonitost vidljiva je u osnivanju pučkih kuhinja i sirotišta. Što bi ti marginalci više htjeli? Pitaju se u čudu. I ja sam u čudu i svaki dan se pitam, tko je njih birao, tko je njima dao svoj glas, tko im je povjerio našu voljenu Hrvatsku za koju su naši pradjedovi i sinovi ginuli da je uništavaju? Svi ti uništivači naše Lijepe, jednoglasno tvrde, da ih je Narod baš takve birao i da Narodu ne moraju odgovarati. Sve je moguće činiti i govoriti, ako za to nema posljedica niti sankcija. A nema ih, jer nema Zakona o političarima.

Na Narodu je da odluči kako dalje. Ako Narod ne želi ostati bez svega, ako ne želi biti gladan, ponižen i obespravljen, ako ne želi ostati bez vode, šuma, zraka, mora……bez prava na svoju vjeru.. mora pod hitno donijeti ZAKON O POLITIČARIMA. Narod mora konačno reći DOSTA, donijeti 10 zapovijedi koje političari ne smiju činiti, a ako čine, onda je za njih doživotni zatvor, jer se njihovo zlo koje čine, smatra zlom prema cijelom Narodu, a ne prema pojedincu i tako im treba suditi. Narod mora donijeti Zakon za političare, jer njihovi Zakoni nisu za dobro Naroda nego za njihovo dobro i na teret Naroda. Narodni zakon mora biti iznad svih Političkih Zakona. Oni koji predlože zakon u suprotnosti sa Narodnim zakonom treba ih osuditi na doživotni boravak u Remetincu i konfiskaciju cijele imovine. Kad je po Zakonu, neka bude po zakonu za sve, a ne samo za neke, samo za Narod.

 

Slavica Vučko/Hrvatsko nebo

Odgovori