Raketa večeras po stoti put u dresu Vatrenih, čeka ga bivši trener

Vrijeme:1 min, 8 sec

 

Ivan Rakitić danas (20.45, Nova TV) će protiv svog bivšeg trenera iz Barcelone, Luisa Enriquea, proslaviti veliki jubilej. U dresu reprezentacije odigrat će svoju stotu utakmicu

U Elcheu je posljednjih dana prava jagma za ulaznicama. Stadion Estadio Manuel Martinez Valero trebao bi biti pun, viceprvake svijeta dočekat će više od 33.000 navijača.

Inače, na tom je stadionu odigrana najefikasnija utakmica u povijesti svjetskih prvenstava, Mađarska je 1982. godine pobijedila Salvador 10-1.

Hrvatska će biti pojačana Ivanom Rakitićem, koji će večeras 100. put nositi “kockasti” dres. Njega čeka susret protiv Luisa Enriquea, bivšeg trenera, pod čijim je vodstvom odigrao neke od najboljih utakmica u Barceloninu dresu. Luis Enrique je na klupi “furije” krenuo pobjedom nad Engleskom na Wembleyu. Najavio je kako će njegova Španjolska igrati puno brže nego što je to bio slučaj proteklih godina. Hrvatskoj će ovo biti prva utakmica u Ligi nacija. Protiv Portugala je to izgledalo solidno, ali večeras će se morati pružiti puno bolja partija za bod ili sva tri.

– Ima stvari koje moramo popraviti, vidjeli smo ih. Čekaju nas Španjolci, tu moramo biti konkretniji i puno bolji u toj utakmici – rekao je izbornik Zlatko Dalić, koji vjeruje kako njegova momčad može do pozitivnog rezultata u Elcheu.

Sigurno je da bi Hrvatskoj na startu ovoga natjecanja bio dobar i bod iz Španjolske.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori