POSLALI PORUKU I IZETBEGOVIĆU/Republikanci: Hvala Lasiću i Hercegu za cestu Neum- Stolac

Vrijeme:1 min, 38 sec

 

 

Neumljani, ovim putem, zahvaljuju resornom ministru Lasiću na pokretanju radova na dionicama Stolac – Neum – Čapljina, sa željama da i sljedećih godina pokreće radove, kao što su ih desetljećima prije njega i njegovi prethodnici pokretali. Predsjedniku svih Hrvata i Hrvatica Draganu Čoviću, premijeru Vlade HNŽ Nevenku Hercegu, načelniku Živku Matušku zahvaljujemo što se nepreimenovanjem GP Vukov klanac u prijelaz za međunarodni promet, kao što su obećali prije prošlih izbora, kao i onih prije, dosljedno bore protiv odlaska mladih i cijelih obitelji iz Neuma tako što im fizički onemogućuju izlazak iz Neuma, priopćeno je iz HRS-a Neum.

 

Odbor HRS-a Neum priopćenjem je reagira na današnje gužve prema jedinom bh. gradu s izlazom na more i zahvalio se aktualnoj HDZ-ovoj vlasti jer su ispunili obećanja i izgradili cestu Neum- Stolac.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Ovaj vikend će ući u anale ne samo neumskog turizma, nego i turizma cijele BiH. Naime, ovaj su vikend kolone vozila prema sjeveru i jugu Neuma premašile 20km, što je uvelike više nego dosadašnjih po 15km u oba smjera. Samo kolona od GP Klek prema sjeveru se protegnula skoro do Opuzena, onemogućivši više od dva sata ulazak u Neum.

Neumljani, ovim putem, zahvaljuju resornom ministru Lasiću na pokretanju radova na dionicama Stolac – Neum – Čapljina, sa željama da i sljedećih godina pokreće radove, kao što su ih desetljećima prije njega i njegovi prethodnici pokretali. Predsjedniku svih Hrvata i Hrvatica Draganu Čoviću, premijeru Vlade HNŽ Nevenku Hercegu, načelniku Živku Matušku zahvaljujemo što se nepreimenovanjem GP Vukov klanac u prijelaz za međunarodni promet, kao što su obećali prije prošlih izbora, kao i onih prije, dosljedno bore protiv odlaska mladih i cijelih obitelji iz Neuma tako što im fizički onemogućuju izlazak iz Neuma.

Posebna zahvala bosanskom veziru Bakiru Izetbegoviću, sa iskrenim pozivom da dođe ovih rekordnih dana u Neum i da se osobno uvjeri u tvrdnje kako izgradnja Pelješkoga mosta nije u interesu BiH.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo 

Odgovori