Vesna Martorij Vrandečić: Od ćega muškarac mora bižat dok je živ?

Vrijeme:1 min, 57 sec

 

Kada normalni ženski spol trepćući ocima zatraži od muškarca da se digne da skuha jutarnju kavicu pa da će du je skupa lipo popit, pravi muškarac bi triba lipo muževno pogledati tu žensku osobi i reci joj ajde lipa moja ti nam je skuhaj.

Znaš zašto ružice moj?

Zato jer ako je ja skuhan viruj mi da nećemo u njoj guštat.Moja kava nikada neće bit ka tvoja. Moram ti priznat da si posebna dok kuhaš kavu.Onako neraspletena nisi ka neke ženske od kojih bi se čovik ujutro ustresa od straha nego si nekako mila ka djevojčica.Uživam dok te promatram dok ti vre kava,a kad tek uzavre svu lipotu vidim dok stavljaš cukar.

Kad ženska lipo zamoli muškarca da servira stol bilo bi poželjno da muškarac reče ma sad kad si spomenila serviranje stola ljubice moja jedva čekam da to ti preuzmeš.Kad ja vidin da ti najprije uzmeš plitke pijate pa ih lipo slažes slažes pa duboke pa ono nježno odzvanja u tvojim prekrasnim rukicama mene iskreno vise ni briga sta ćeš mi staviti u pijat. Mozes i otrovi samo ti serviraj.

Kad te ženska zamoli da sam sumpresas svoju košulju uzmi lipo sumpres i reci ok draga, a onda poj preko konjica stavi košulju i sumpres preko košulje i malo gledaj u to.Podigni sumpres da vidiš je sve lipo poskurilo di je bi sumpres, ako je bravo.Tad joj reci uništi sam košuju.Ona će poludit, ali ne brini. Lako za košulju kupiti ces novu. Morat će poć po drugu i sama lipo sumpresat.

Dobro reče ti da nisi za ništa ali ne brini tada je idna.Tebi više neće dat sumpresavat.
Žene hoće ravnopravnost na rić, a u stvarnom životu hoće pravog muškarca.Stabilnog koji će lipo obavljati prave muške poslove.

Nemojte pokazati da možete ženske poslove i da ste sve naučili šta je zena tražila od Vas.

Kad bi to sve šta Vam je ženska tila da naučite naučili tek onda ste gotovi.Grete prema kraju.

Tada ženska ispred sebe ne može vise gledat muškica traži di je onaj pravi muški kojeg je upoznala.

Zato danas ima puno muškici,a sve manje muških.

Neka se ipak zna tko nosi vestu,
a tko nosi gaće i sjalpetu zvizdice ti.

Petak je lipi moji. v.v.

 

Vesna Martorij Vrandečić/Hrvatsko nebo

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)