Laslo Torma: Sinkopa je dobra stvar, naročito za krivce !

Vrijeme:1 min, 20 sec

 

 

Mlađahni Marin Kamenički je usmrtio dvije osobe (da ne koristim grublji izraz-ubio), a starčić Horvatinčić je učinio to isto svojevremeno. Jedan je to učinio na moru, a drugi na kopnu. Za Marina Kameničkog još se ne zna da li je uopće pokrenut bilo koji proces u tom smislu da je učinio nešto što je kažnjivo po ZKP-u, a za Horvatinčića se već gotovo sigurno pretpostavlja da nije kriv jer je imao sinkopu. Za Horvatinčića se zna koga je usmrtio uslijed sinkope, a za Marina Kameničkog se samo zna da su nastradale dvije
žene, vjerojatno neke nevažne osobe.

Ono što će biti zanimljivo pratiti tijekom sljedećih dana je sljedeće:

-Hoće li mlađahni Marin biti optužen za bilo što po ZKP-u, ili će proći sa kaznom za prekršaj u prometu ?

-Da li će se uzeti u obzir da nema smisla kažnjavati Marina Kameničkog za bilo što, budući da bi time štetili daljoj profesionalnoj karijeri ovoga mladog čovjeka ?

-Hoće li se uzeti u obzir da mlađahni Marin nije kriv, već je kriv grad Zagreb, jer ugrađuje rubne kamene, a bez kojih mlađahni Marin ne bi došao u za svoj život opasnu situaciju ?

-Hoće li se uzeti u obzir da sinkopa ne bira žrtve, pa je i mlađahni Marin Kamenički postao žrtvom sinkope i gradskog nemara radi postavljanja rubnih kamenova, i time ugrozio svoj mladi život ?

Na osnovu iskustva s funkcioniranjem našega istražno-sudskog sustava, može se pretpostaviti da će možda mlađahnog Marina maltretirati, optužujući ga za nešto što nije on kriv, već je kriva SINKOPA !

No, živi bili pa vidjeli.

 

Laslo Torma/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)