Balinovac prvak Hercegovine: Romano Vlaho najbolji igrač turnira

Vrijeme:1 min, 26 sec

 

 

Predstavnik Mostara slavio je uvjerljivu pobjedu nad predstavnikom Čapljine u finalu Lige Hercegovine

 

Ako nečega nije nedostajalo u ovoj finalnoj večeri malonogometne Lige Hercegovine, onda su to pogotci. U dvije utakmice, onoj za treće mjesto i u finalu vidjeli smo čak 16 golova.

U toj prvoj za treće mjesto viđeno je njih 12, jer je u pravoj malonogometnoj poslastici Meljakuša pobijedila Jare s 9:3. Junak posuške momčadi bio je Dario Penava s čak 5 golova. Dva je u pobjedi Meljakuše zabio Ivan Penava, a u strijelce su se upisali i Ante Čamber te Tomo Čamber. Za Jare su pogotke zabijali Josip Anić, Filip Primorac i Mile Zelenika.

U revijalnoj utakmici uoči finala nastupili su MNK Vjekoslav Arapović i MNK Ljubuški, a uvjerljivu pobjedu od 6:0 ostvarila je momčad po kojoj Malonogometna liga Mjesnih zajednica Grada Mostara i nosi ime.

Veliko finale odigrali su Balinovac i Čapljina, a može se reći kako smo ove večeri ostali uskraćeni neke drame, ali ne i dobrog malog nogometa, jer je Balinovac uvjerljivo slavio s 4:0. Mostarski predstavnik je bio bolji tijekom cijelog susreta i ovaj rezultat je mogao biti i veći, ali i ovako je više nego dovoljan da se pokaže gdje se ove godine igra najbolji mali nogomet Hercegovine.

Ponovno se i u ovom susretu istakao Romano Vlaho s dva pogotka, dok su po jedan zabili Igor Pehar i Franjo Bubalo.

Za najboljeg vratara turnira proglašen je Marko Čolak (Balinovac), najbolji strijelac s 8 golova je bio Dario Penava (Meljakuša), dok je za najboljeg igrača ove završnice izabran Romano Vlaho (Balinovac) koji je ranije bio i najbolji igrač Mjesnih zajednica Grada Mostara.

 

Dnevnik.ba/T.Raspudić/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)