HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA Amerikanci uvjereni: Hrvatska je najbolja momčad na SP-u

Vrijeme:1 min, 20 sec

 

Hrvati zasigurno igraju jedan od najboljih nogometa na Svjetskom prvenstvu, a sada je to prepoznao i ugledni američki portal Bleacher Report koji je Vatrene proglasio najboljom reprezentacijom Mundijala

Hrvatska nogometna reprezentacija uvjerljivo je slavila u prve dvije utakmice Svjetskog prvenstva uz visoku gol razliku 5-0. Naravno, odmah su krenule priče kako je ovo napokon prava generacija koja može otići do samog kraja, a to je prepoznao i ugledni američki portal Bleacher Report, prenosi 24.sata.

Hrvatska je u prvoj utakmici SP-a s uvjerljivih 2-0 svladala Nigeriju, a potom je deklasirala nemoćnu Argentinu 3-0 te tako sigurno zasjela na prvo mjesto skupine D, a samo je još luda matematika može maknuti s tog mjesta.

Nakon te, senzacionalne predstave protiv Messijeve Argentine, svi su počeli sipati hvalospjeve na račun igre Vatrenih. Preko Njemačke do SAD-a, nitko nije ostao ravnodušan na sjajnu igru naših reprezentativaca.

Najprije se divio Bild uz opis da je Hrvatska zemlja koja ima tek nešto više stanovnika od Berlina, ali da je u odnosu na takav broj stanovnika najbolja sportska zemlja na svijetu, a sada je još Bleacher Report dao Vatrenima novi veliki kompliment.

Naime, prema Bleacherovom ‘power rankingu’, koji u obzir uzima formu, postignute golove i trenutne izglede za osvajanje turnira, Hrvatska se nalazi na prvom mjestu što znači da smo prema Bleacheru službeno najbolja momčad Svjetskog prvenstva.

Iza Hrvatske je Meksiko, koji je također pobijedio u obje utakmice, treća je Španjolska koja je ubilježila pad nakon kiksa protiv Maroka, a na četvrtom i petom mjestu se nalaze Belgija i Engleska.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)