MARIO MANDŽUKIĆ ‘Ne dam da me Messi pobijedi, na terenu nemam prijatelja’

Vrijeme:1 min, 23 sec

 

Mario Mandžukić je zamalo zabio Nigeriji u prvom kolu Svjetskog prvenstva i prekinuo post u dresu reprezentacije. Posljednji je gol zabio protiv Finske na Rujevici u listopadu 2017.

S njim nema šale. Kad je ovako raspoložen, onda nema obrane koja ga može zaustaviti. Mandžo – ratnik.

– Ratnik? Ha, ha… Ma, šutim i radim, kao posljednjih godina, ne zamaram se sa zabijanjem golova, samo pobjedama. Ovisnik sam o pobjedama, ne o golovima jer mogu pridonijeti i bez golova, to sam pokazao milijun puta, tako ću nastaviti i dalje… – kaže Mario,  donosi 24sata.hr.

Sad slijedi Argentina i njegov ‘prijatelj’ Messi. Prošle godine u susretu Juventusa i Barcelone Mandžo ga je odgurnuo a potom mu se, kako i dolikuje, došao ispričati.

No Leo nije prihvatio ispriku i odgurnuo mu ruku na što mu je Mandžo vratio “jednom odgojnom”.

https://www.youtube.com/watch?v=n1oPgiLTvRQ

– Na terenu ne poznajem nikoga, to su protivnici koji me žele pobijediti, ja im neću dati da me pobijede… I to je to – kaže Mario i nastavlja:

– Dvadeset godina nismo prošli skupinu i vrijeme je. Ako budemo vjerovali i ostavili srce na terenu, onda možemo. I sreća, naravno, to je jako bitno. Vjerujem da prolazimo, a što je još važnije, vjeruje i cijela svlačionica.

Izbornik Dalić odlučio je igrače motivirati filmom “Vatreni”.

– Ujutro nam je pustio film, bila je neka skraćena verzija jer traje puno duže, ali je lijepo. Bile su i neke naše utakmice, miješane s onima iz Francuske 1998. godine. Baš je bilo lijepo vidjeti kako je to bilo prije. To me stvarno motivira, volim gledati hrvatske uspjehe, hrvatske sportaše… – rekao je Mandžo.

 

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori