Jeste li zaboravili tko je Krešimir Mihajlović ?

Vrijeme:3 min, 49 sec

 

Znate li kakav sudski postupak prolazi zato jer je smatrao časnim da svoje učenike podsjeti na moralne i domoljubne vrijednosti?

Bio je u pravu kad je plakatom dao podršku generalima Gotovini i Markaču dok su bili na sudu u Hagu, s naslovom “HRVATSKI MUČENICI – Od pobjede preko istine do pravde”.

No danas ga se još uvijek sudski progoni. Jeli zaboravljen od hrvatskih domoljuba i branitelja?

SUDSKI PROCES JE JAVAN.

Za nastavak ove sudske trakavice-pijavice trebala bi biti zainteresirana hrvatska domoljubna javnost i mediji:

Novo sudsko ročište je u utorak 12. lipnja 2018. u 12,30 sati, u Palači pravde u Vukovarskoj, 5. kat, soba 510.

 

Krešimir Mihajlović – žele ga totalno uništiti!

Čini smo se svi uljuljali kako je sudski proces Krešimira Mihajlovića završen. Sada OŠ Petra Zrinskog, nakon što ga je izbacila na cestu, tuži bivšeg ravnatelja Krešimira Mihajlovića.

A sjećate li se uopće o čemu se radilo?

To je onaj plakat podrške generalima Gotovini i Markaču dok su bili na sudu u Hagu, s naslovom “HRVATSKI MUČENICI – Od pobjede preko istine do pravde”. Tada je Krešimir bio ravnatelj OŠ Petra Zrinskog, u Krajiškoj ulici u Zagrebu te je smatrao časnim da svoje učenike podsjeti na moralne i domoljubne vrijednosti.

Krešimir Mihajlović piše :

“Kao slučajno tu su školu pohađali i sinovi tadašnjeg premijera Zorana Milanovića, njega se sjećate također, zar ne? Rezolutan neki tip, upoznali smo ga u mnogim prilikama kad je štetio Hrvatskoj. Kaže Krešo u sudskom predmetu 3-Pr-292/12-22 na ročištu 14. veljače 2013.g. i navodi kako ima izravnih spoznaja kako je Milanović rekao “Krešo je pogriješio te ga treba maknuti” . I nažalost bi tako! Skupila se grupa medijskih antifa, potaknuta beogradskim radiom B92, naravno podršku je svemu davao i Milorad Pupovac, s izjavama da takvog ravnatelja treba odmah ukloniti. Važnu ulogu u rušenju ravnatelja preuzeo je neki lik Malik Zukanović, dužnosnik iz nekog gradskog ureda Grada Zagreba, koji je upitao Krešimira na jednoj od sjednica Upravnog vijeća škole: “Krešimire, jesi li ti ustaša?” Svi su to mogli čuli u zbornici, ali nije nitko imao petlje to na sudu potvrditi. Svjedoče: “Ne sjećam se, bio sam na zahodu, nisam čuo i sl.” Učiteljice Gordana Šarić, Ana Drakulić i buduća nova ravnateljica Mirjana Jermol zdušno su podržale stavove Malika Zukanovića da je plakat fetišiziranje javnih površina”.

Naravno ravnatelja škole Krešu Mihajlovića treba čim prije baciti na ulicu. Našli oni i prigodnu osobu koju treba ustoličiti na to mjesto, učiteljicu Mirjanu Jermol, koju je upravo Krešo prihvatio na posao. Tako mu je gđa Jermol svesrdno zahvalila, u daljnjim postupcima učinivši sve kako bi uništila onog koga predhodno prozvaše “ustašom”. Kako bi uspjeli, u krnjem vijeću biranja novog ravnatelja čini se niz zakonskih propusta i prekršaja, a kako bi izbor ipak uspio, dotična učiteljica Jermol sudjelovala je kao kandidatica u postupku glasovanja! A nije to i sve: Pri izboru novog ravnatelja daje svoj glas sama za sebe. Inače ne bi bilo većine!!! Ha, pametnome dosta, zar ne? Eto tako se to radi, po političkim direktivama.

Zato, kako su beogradski radio B2, Zoran Milanović i Milorad Pupovac odredili, Krešimir Mihajlović izletio je na ulicu. Otac četvero maloljetnih sinova, ostaje bez posla i prihoda. Još jedna obitelj hrvatskog branitelja, postaje egzistencionalno ugrožena i u konačnici uništena. Sve je to već objašnjeno ranije:

https://www.hkv.hr/vijesti/hrvatska/26035-kresimir-mihajlovic-pod-udarom-ljevice

A generali Gotovina i Markač ipak nisu proglašeni zločincima. No Krešimir Mihajlović nastradao je, jer je svoje učenike želio stimulirati kako se voli domovina.

U međuvremenu godine prolaze, sudovi se nastavljaju. Presudu Općinskog suda poništava Županijski sud, a presudu Županijskog suda poništava Vrhovni sud. Sada na kraju OŠ Petra Zrinskog pod vodstvom ravnateljice Mirjane Jermol tuži bivšeg ravnatelja Krešimira Mihajlovića ne bi li uspjela poništiti za njega pozitivnu presudu i posve ga uništiti.

U predhodnim sudskim postupcima hrvatskom branitelju Krešimiru Mihajlovići podršku sa dale:

Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata RH grada Zagreba i Zagrebačke županije

Udruga hrvatskih branitelja

Udruga hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata Črnomerac

Klub veterana 148 brigade hrvatske vojske

Hrvatska bašćina

Udruga “Žene u domovinskom ratu” – Zadar

Hrvatsko žrtvoslovno društvo iz Zagreba

Prvo je ročište održano je u utorak 10. listopada 2017. u 10,30 sati, u Palači pravde u Vukovarskoj, 5. kat, soba 510.

Novo 2. ročište je u utorak 12. lipnja u 12,30 sati, u Palači pravde u Vukovarskoj, 5. kat, soba 510.

Hoće li za nastavak ove sudske trakavice biti zainteresirana hrvatska javnost i domoljubni mediji, vidjeti ćemo.

Potporu prije 5 godina možete vidjeti ovdje:  https://www.youtube.com/watch?v=HMhRSNet8oo

 

Damir Borovčak/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)