L. Torma: Čuvaj se narode da te Andrej ne smjeni/zamjeni !

Vrijeme:2 min, 27 sec

 

 

Izjava Andreja Plenkovića da je referendumska inicijativa “kompletno promašena i neodgovorna” , te smjenjivanje Stiera i Kovača, “uklanjanje” sa svojih pozicija Ante Ramljaka i Martine Dalić, i “razrješenja” članova Vlade koji se usude ne misliti kao on, kao i njegov zahtjev da se u Saboru NE glasuje prema vlastitoj pameti i savjesti, već prema njegovim ‘direktivama’, ukazuje na pravo “lice” i pravi karakter Andreja Plenkovića, koji se prije dolaska na čelo HDZ-a “prodavao” sebe kao uglađenog europejca, gospodskih manira sa filozofijom “uključivosti”, a zapravo je očito da je njemu imanentna filozofija “isključivosti”, filozofija uklanjanja, isključivanja svakoga tko se ne želi bezuvjetno podvrgnuti njegovoj volji Velikog Vođe, kakvim sebe on vjerojatno doživljava.

Njemu su čak draži i otvoreni ili prikriveni mrzitelji svega što je hrvatsko, od Hrvata koji se usuđuju misliti svojom glavom, i to što misli i govoriti.

…Za njega je inicijativa više stotina tisuća Hrvata, među kojima je i ne mali broj sudionika domovinskog rata, bez kojih bi on još i sada bio neki beznačajni pisarčić, u nekom beznačajnom tko zna kakvom uredu, “promašena i neodgovorna”- Pa se svi skupa moramo pripaziti da slučajno ne kažemo ili učinimo nešto što se Velikom Vođi neće svidjeti, pa da nas sve skupa RAZRIJEŠI, oduzme nam domovnice, te nas zamijeni poslušnim afganistanskim, sirijskim, iračkim i inim imigrantima, nakon čega bi Hrvatsku preimenovao u Plenkistan !

A o tome što učiniti sa “razriješenim” Hrvatima veliki Vođa Andrej ne razmišlja, jer je to već riješio-Neka se isele u EU, ili kojekuda po svijetu !

Prema nekim postupcima on podsjeća na zloslutnog Dolfia, koji je “uklonio” sve one koji su ga doveli na vlast, ali su se usuđivali da misle svojom glavom i govorili mu što misle. No ima i jedna ogromna razlika između njega i Dolfia ! Dolfi je hinio ili je bio iskren u tome da je domoljub, a veliki Vođa Andrej niti ne hini da je domoljub, za njega je domoljublje kao ljudska karakteristika passé ! A to je najočitije po tome što su svi njegovi postupci sukladni direktivama iz njegove “prave domovine”, a to su EU, te uglavnom globalne (i po koje domaće) bankarsko-gospodarske korporacije i elite, u čije ruke je “položio brigu” o svojoj budućnosti. No nažalost takvom svojom filozofijom, i sudbinu same Hrvatske .je povjerio tim istima, smatrajući da je domoljublje nešto zastarjelo, i govoreći sebi vjerojatno-Hrvatska to sam Ja !

I zato narode, budimo na oprezu, da nam se ne desi da nas Veliki Vođa uskoro ne razriješi i zamjeni nekim poslušnijim narodom, koji neće propitkivati i tražiti objašnjenja od Velikog Vođe što i zašto nešto radi.

Pa će onda možda čak uvesti kao obvezatni pozdrav u Plenkistanu, umjesto – Za dom i domovinu spremni, pozdrav-Velikog Vođu slijediti smo spremni !

Stieru i Kovaču se takav pozdrav kao možebitna budućnost Hrvatske očito nije dopala, pa su smijenjeni uz “gromoglasnu šutnju” HDZ-ovaca” !

Pamet u glavu narode, da se i nam a ne desi takvo što.!

 

Laslo  Torma/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)