VIDEO PUCNJAVA U ŠKOLI U TEKSASU Najmanje 10 mrtvih! Učenica : “Uvijek sam mislila da će se to i nama dogoditi”

Vrijeme:1 min, 13 sec

 

Učenica škole Paige Curry (17) razgovarala je nakon napada s novinarom lokalne televizijske postaje: “Ne znam zašto bi netko ovo učinio, ne znam”, rekla je vidno potresena Paige.

“Sjedila sam u učionici kada sam čula glasne udare, prvo nisam znala što je to, a zatim sam shvatila da su pucnjevi. Čula sam vrištanje i počeli smo trčati i sakrili smo se. Bilo me jako strah, trebala sam nekoga da me smiri”, ispričala je Paige.

 

“Uspjela sam se smiriti. Jedna djevojčica je potpuno paničarila, jedva su je smirili. Bilo je stvarno strašno”.

Novinar ju je tada upitao: “Jesi li u kojem trenutku pomislila da to što se događa nije stvarno, da nije moguće da se događa u tvojoj školi?”.

Djevojčica je podigla glavu i spremno odgovorila: “Ne. To se događa posvuda, uvijek sam osjećala da će se jednog dana dogoditi i ovdje. Nisam bila iznenađena, samo prestrašena”.

“Htjela sam otići, ali pomislila sam da je bolje ostati skriven sa svima. Čim sam čula pucnjeve nazvala sam mamu mobitelom i odmah je krenula po mene”.

Djevojčica je kroz suze nastavila: “Rekla sam joj da sam čula pucnjeve i da se stvarno nešto događa. Ona mi je rekla da ostanem mirna i nastavila mi je to ponavljati. Čula sam je dok se vozila prema školi. Otkad je sve završilo sam uz nju i ne želim biti nigdje drugdje”.

 

 

Dnevnik.ba/ /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)