Prigodnom svečanošću Delta Security otvorila novu upravnu zgradu

Vrijeme:3 min, 32 sec

 

 

Tvrtka Delta Security d.o.o. Čitluk danas je otvorila novu upravnu zgradu smještenu u Gospodarskoj zoni Tromeđa.

 

Upravnu zgradu agencije za zaštitu ljudi i imovine pod čijim je nadzorom i zaštitom više od 1500 najrazličitijih objekata na području BiH, svečanim presijecanjem vrpce otvorili su dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Marinko Barbarić, predsjednik Uprave i Anto Zebić, direktor tvrtke, a objekt je blagoslovio fra Marinko Šakota, župnik župe Međugorje.

Vi nama povjerenje, mi vama sigurnost

Dobrodošlicu velikom broju poslovnih partnera, visokih uzvanika i gostiju na početku današnjeg programa poželio je Marinko Barbarić, predsjednik Uprave tvrtke ”Delta Security” koji je ovom prilikom kazao:

– Slagan naše agencije je: Vi nama povjerenje, mi vama sigurnost. Dragi poslovni partneri i prijatelji, vi ste velikim dijelom doprinijeli ovom današnjem činu jer ste u nama prepoznali iskrenog i povjerljivog partnera te nam povjerili svoju imovinu i sigurnost. Iskustvo u našem radu nam ukazuje da je za dobar posao potreban odnos u dobroj vjeri, međusobnom poštivanju i razumijevanju u kojem se donose zajedničke odluke na dobrobit svih. Samo se tako može graditi sigurnost.

Govoreći pred okupljenima na novom poslovnom uspjehu vlasnicima i svim zaposlenicima tvrtke ”Delta Security” čestitali su Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ.

Načelnik općine Čitluk čestitao je svojim današnjim domaćinima na uspješnom poslovanju i kontinuiranom unaprjeđenju posla te istaknuo humanitarni angažman tvrtke i nagradu koju će Općina Čitluk dodijeliti tvrtki.

– Delta Security ima srce i dušu, i osjeća potrebe društvene zajednice kroz potporu mnogim humanitarnim događajima, kao i projektima koji se ovdje odvijaju. Općina Čitluk je prepoznala rad i značaj ove tvrtke tako da ćemo tvrtki Delta Security dodijeliti Godišnju nagradu općine Čitluk za razvoj gospodarstva. Ova nagrada bit će uručena 24. svibnja na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Čitluk prilikom proslave Dana općine – kazao je načelnik Radišić.

Nova upravna zgrada kao potvrda vjere u bolju budućnost

– S našim općinama, našim lokalnim zajednicama uistinu činimo sve te na različite načine pokušavamo rješavati probleme, a osobito onaj najbolniji – pitanje nezaposlenosti radi kojega veliki broj, osobito mladih ljudi, nažalost napušta ove prostore tražeći posao ili bolje uvijete za život. Zadovoljstvo je danas istaknuti da Općina Čitluk spada u red onih općina koje se uspijevaju, dobrim dijelom, nositi s tim problemom i zaustavljati negativne trendove, zašto je definitivno najzaslužnije gospodarstvo i gospodarstvenici iz općine Čitluk. Među njima i vlasnici tvrtke Delta Security. Danas kada dijelimo zajedničko zadovoljstvo zbog otvaranja nove upravne zgrade ove tvrtke, nadam se da taj optimizam za bolje sutra možemo podijeliti zajedno s vama. Ova prelijepa upravna zgrada rekao bih da je potvrda vjere u bolju budućnost i spremnosti da se ulaže u vlastitu općinu – kazao je dr. sc. Nevenko Herceg.

Uz čestitke na poslovnim uspjesima, tvrtka Delta Security čestitke zaslužuje i za svoj humanitarni angažman. Vodeći brigu i pružajući pomoć potrebitima, udrugama i svima kojima je pomoć potrebna, tvrtka je od samog osnutka dala veliki doprinos društvenoj zajednici, kako u općini Čitluk, ali i daleko šire.

Tako je bilo i danas kada su Anto Zebić, direktor tvrtke i Marinko Barbarić, predsjednik Uprave uručili novčane donacije Udruzi Susret iz Čitluka, Obiteljskom centru ”Ivan Pavao II”, Studentskom domu ”Dompes – kuća kruha i duha” i Osnovnoj glazbenoj školi Brotnjo.

Učenici OGŠ Brotnjo svojim su nastupom uveličali današnju svečanost, a isto su učinile i članice HKUD Didak koje su svojom pjesmom svečanosti dale tradicionalni hercegovački duh.

Nakon otvaranja, blagoslova i razgledavanja objekta, ugodno druženje nastavljeno je uz tamburaše iz Međugorja i domjenak na kojem su nazočni mogli uživati u hercegovačkim specijalitetima i vrhunskoj hercegovačkoj kapljici, ali i u slasnim iznenađenjima poput sira starog dvije godine, delicijama gosta kuhara iz Italije i koktelima koktel majstora.

Gradnja nove upravne zgrade započeta je u ljeto 2015. godine i izvedena je u dvije faze. Novoizgrađeni objekt vrijedan je približno 1,2 milijuna KM i od danas će biti središte tvrtke koja ima 27 poslovnica na području FBiH i upošljava 340 ljudi. Delta Security svojim klijentima nastoji pružiti najkvalitetniju usluga, a odnosom s poslovnim partnerima, klijentima i zaposlenicima, te kontinuiranim otvaranjem novih radnih mjesta Delta Security stekla je status jednog od najpoželjnijeg poslodavca i poslovnih partnera u BiH.

Foto link: https://www.facebook.com/

 

 brotnjo.info/ http://www.brotnjo.info/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)